-20%
LOUIS POULSEN

PH 80 gulvlampe m/bryter H132 - krom

Klassisk PH gulvlampe fra Louis Poulsen. Lampen har skjermer i opal akryl som gir jevnt lys i rommet, og den røde reflektoren sørger for at lyset blir varmt og stemningsfullt. Passer perfekt ved sofaen eller i en mørk krok du trenger lyse opp. Kommer med fotbryter på ledningen. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 9 304 Vanlig pris kr 11 630
5+ på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Gulvlampen PH 80 har et design som bygger på den kjente lampeserien med tre skjermer, PH, til Poul Henningsen. Vanligvis vil tallet i navnet symbolisere diameteren på lampen, men her er tallet enn hyllest til Poul Henning etter hans død. PH 80 ble designet i anledning hans 80-årsdag i 1974. Skjermdesignet er basert på en logaritmisk spiral, hvor lyskildens brennpunkt er plassert i spiralens sentrum.


Hvert skjermelement er laget av opalisert akryl som bidrar til et diffust og behagelig lys. Den røde reflektoren på øverste skjerm skaper et varmt skimmer som bidrar til god stemning i rommet. Mesteparten av lyset vil styres nedover, men man vil gjennom akrylskjermene også få noe lysspredning i rommet. Lampefoten er laget av ABS-plast som er formet under høyt trykk. Stangen er laget av stål og er forkrommet og blank.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411066508
Produktnummer hos leverandør 5744610816
Dimbar Nei
Farge Krom/Hvit/Rød/Sort
Materiale Aluminium/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.6
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 55
Høyde i cm 131.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 70
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned