LOUIS POULSEN

VL 38 gulvlampe - sort/messing

VL 38 gulvlampe fra Louis Poulsen er en designklassiker, perfekt på sofa og godstol. Bryter er på basen, og skjermen kan justeres opp og ned. Innsiden er hvit, som sikrer mykt og behagelig lys. Den har tidsurfunksjon på fire eller åtte timer, samt 2-trinnsdimming på halv eller full styrke. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 855
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

VL 38 er en elegant og praktisk gulvlampe som gir et presist nedadrettet lys. VL 38 har en innebygget LED-lyskilde med en ekstra lang levetid på hele 50 000 timer. Innsiden av skjermen er hvitlakkert, som sikrer et mykt og behagelig lys. Bryter er på basen og lampen har en tidsurfunksjon der den slukker seg automatisk etter fire eller åtte timer, dersom du ønsker det. Den har også innebygd to-trinnsdimmer, med lysstyrke på 50% eller 100%. Lampens arm, som er i messing, er konstruert med et lite hengsel øverst som gjør at skjermen kan justeres opp og ned, slik at du kan rette lyset dit du ønsker. Vær oppmerksom på at messingoverflaten er ubehandlet. Dette betyr at overflaten vil endres over tid og utvikle en patina. Den kommer med ledning på 3,3 meter til stikk. 


ANBEFALT BRUK

Egner seg svært godt ved siden av sofa eller godstol. Bruk den som leselampe og dim ned til stemningslys når du trenger. 


MONTERING

Lampen kommer ferdigmontert. 


TILBEHØR

Du trenger ikke tilbehør til din gulvlampe.


VEDLIKEHOLD

  • Støv tørkes av med tørr og myk klut. 
  • Fettflekker og lignende kan fjernes med en bløt klut som er vridd opp i lunkent vann (ikke over 50 celsius) tilsatt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Ønsker du å bevare de blanke messingflatene, bør du behandle disse flatene 1-2 ganger i året med poleringskrem for messing. Vær obs på at poleringsmiddelet ikke må komme i kontakt med produktets mattlakkerte overflater. 


OM DESIGNET 

VL 38 gulvlampe fra Louis Poulsen er en designklassiker og del en liten serie bestående av bordlamper, vegglamper og gulvlamper i sort og hvitt. Designet til VL38-familien er en del av funksjonalismen. Lampekuppelen er organisk formet, hvitlakkert og skrått avskåret. VL38-serien er opprinnelig designet av Vilhelm Lauritzen i samarbeid med Louis Poulsen for Radiohuset på Frederiksberg i Danmark, som i dag huser det Kongelige Danske Musikkakademi. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe hele serien. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411630495
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744163208
Dimbar Ja, 2-trinns dimming
Farge Sort/Messing
Materiale Metall/Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 3.3
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 120
Bredde i cm 13.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 400
Maks watt 9.6
Kelvin 2700
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned