Prismatchet
LOUIS POULSEN

Moonsetter gulvlampe 600 LED 35K H64- krom/hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En skulpturell prisvinner fra Louis Poulsen i krombelagt aluminium. Hver utgave har gravert inn sitt eget nummer, slik at hver lampe er unik. Har innebygd LED lys i rammen. Skiven roterer 360° rundt sin egen akse. Den er hvit på den ene siden og reflekterende på den andre. Med den hvite siden blir lyset diffust, mens kromsiden reflekterer rommet og skaper et rom inni rommet. Har trinnløs dimming og slås av og på med fotbryteren på sylinderen.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 53 680 Vanlig pris Veil. pris kr 67 100
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

ANBEFALT BRUK

- Moonsetter gulvlampe er et kunstverk som gir rommet det lille ekstra. Vippet mot den hvite siden blir lyset mykt og diffust, mens kromsiden reflekterer omgivelsene og skaper et rom inni rommet - noe som også gjør noe med hele romopplevelsen. Lyset følger skiven og gir deg mulighet til å leke med uttrykket. 

- Har trinnløs dimmer og slås av og på med fotbryter på sylinderen. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en tør eller lett fuktig klut. Fettflekker og lignende kan fjernes med en fuktig klut som er vrengt opp i lunkent vann (<50° C) tilsatt mildt rengjøringsmiddel. NB! Bruk aldri rengjøringsartikler med skuremiddel/slipemiddel eller oppløsningsmidler. Pussekrem skal heller ikke brukes.  


OM DESIGNET

Moonsetter av arkitekt og designer Anne Boysen var vinnerdesignet i Next Danish Design Classic-konkurransene. Utformingen av Moonsetter er basert på grunnleggende geometriske former med sirkelen, kvadratet og sylinderen slått sammen til en unik og kunstnerisk konfigurasjon. 


Etter å ha laget den første prototypen av gulvlampen for designkonkurransen, inngikk Anne Boysen et samarbeid med Louis Poulsen for å fortsette med designiterasjonene. I 2021 ble lampen lansert i Danmark i nummererte utgaver med 100 stykker i hver utgave. Hver lampe er gravert med utgavenummer og et unikt sekvensnummer fra 1-100.


Moonsetter er en skulpturell designlampe som har vunnet flere priser. I 2021 fikk den "Best Celestial Glow" av Wallpaper Design Awards i 2021, og ble tildelt prisen for "Lamp of the Year" av Design Awards 2021. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693005796
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744168274
Dimbar Ja
Farge Chrome/Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 60
Bredde i cm 30
Lengde i cm 64
Antall lyspærer 1
Maks watt 19
Kelvin 3500