NYHET
LOUIS POULSEN

Moonsetter gulvlampe 600 LED 35K H64- krom/hvit

En skulpturell prisvinner fra Louis Poulsen i krombelagt aluminium. Hver utgave har gravert inn sitt eget nummer, slik at hver lampe er unik. Har innebygd LED lys i rammen. Skiven roterer 360° rundt sin egen akse. Den er hvit på den ene siden og reflekterende på den andre. Med den hvite siden blir lyset diffust, mens kromsiden reflekterer rommet og skaper et rom inni rommet. Har trinnløs dimming og slås av og på med fotbryteren på sylinderen.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 60 800
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

ANBEFALT BRUK

- Moonsetter gulvlampe er et kunstverk som gir rommet det lille ekstra. Vippet mot den hvite siden blir lyset mykt og diffust, mens kromsiden reflekterer omgivelsene og skaper et rom inni rommet - noe som også gjør noe med hele romopplevelsen. Lyset følger skiven og gir deg mulighet til å leke med uttrykket. 

- Har trinnløs dimmer og slås av og på med fotbryter på sylinderen. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en tør eller lett fuktig klut. Fettflekker og lignende kan fjernes med en fuktig klut som er vrengt opp i lunkent vann (<50° C) tilsatt mildt rengjøringsmiddel. NB! Bruk aldri rengjøringsartikler med skuremiddel/slipemiddel eller oppløsningsmidler. Pussekrem skal heller ikke brukes.  


OM DESIGNET

Moonsetter av arkitekt og designer Anne Boysen var vinnerdesignet i Next Danish Design Classic-konkurransene. Utformingen av Moonsetter er basert på grunnleggende geometriske former med sirkelen, kvadratet og sylinderen slått sammen til en unik og kunstnerisk konfigurasjon. 


Etter å ha laget den første prototypen av gulvlampen for designkonkurransen, inngikk Anne Boysen et samarbeid med Louis Poulsen for å fortsette med designiterasjonene. I 2021 ble lampen lansert i Danmark i nummererte utgaver med 100 stykker i hver utgave. Hver lampe er gravert med utgavenummer og et unikt sekvensnummer fra 1-100.


Moonsetter er en skulpturell designlampe som har vunnet flere priser. I 2021 fikk den "Best Celestial Glow" av Wallpaper Design Awards i 2021, og ble tildelt prisen for "Lamp of the Year" av Design Awards 2021. 


OM LEVERANDØREN

Firmaet som etter hvert ble Louis Poulsen ble stiftet allerede i 1874, og i 1896 ble Louis Poulsen invitert inn i familiebedriften. Men det var ikke før i 1924 at firmaet for alvor ble lagt merke til i designverdenen. I dag er lampene til Louis Poulsen er verdenskjente og svært populære. Merkevaren er kjent for sin gode kvalitet og tidløse design, og har skapt designikoner vi alle har et forhold til, som PH 5 taklampe, PH Kongle, Panthella og AJ-lampene. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693005796
Produktnummer hos leverandør 5744168274
Dimbar Ja
Farge Chrome/Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Bredde i cm 30
Lengde i cm 64
Antall lyspærer 1
Maks watt 19
Kelvin 3500