SIRIUS

Batterilys Elvina sopp 2-pk - hvit

Batterilys Elvina sopp fra Sirius er to søte voksfigurer som gir et mykt lys, og sprer skogens ro. Bruk dem som pynt på spisebordet, plasser dem på en skjenk eller i vinduskarmen, gjerne sammen med resten av familien av lysende voksfigurer, bestående av skogens flora og fauna. Se mer under.
- +
kr 329
10+ på nettlager
0 på butikklager
10+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Batterilys Elvina sopp er to søte voksfigurer, som enten alene eller i kombinasjon med andre voksfigurer skaper magisk stemning hjemme og på hytta. Soppene er laget av voks, og har et mykt og varmt LED-lys.


ANBEFALT BRUK

  • Vi garanterer at disse lysene vil lyse opp og gi hjemmet ditt en varm og stemningsfull atmosfære. Ha dem hjemme og på hytta - til påske, jul og andre høytider. 
  • Bruk batterilysene som pynt på selskapsbordet, gjerne i kombinasjon med resten av familien. 
  • Plasser dem i vinduskarmen eller på en skjenk.
  • Finest i en gruppe med flere vokslys/figurer. Trives også godt blant grønne elementer, som friske grankvister eller kongler.


TILBEHØR

  • Batterilysene kan styres med Sirius sin fjernkontroll. Se anbefalt tilbehør.
  • Voksfigurene bruker 1*CR2032 batterier (pr figur), disse er inkludert. Går batteriet tomt, kan du kjøpe ekstra batterier hos oss. Se under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Batterilys fra Sirius, formet som voksfigurer fra skogen. Batterilysene er nydelige stemningsskapere, og brukes som pynt til høytider og hverdag. Batterilysene er brannsikre vokslys som lyser opp ethvert selskapsbord og enhver vinduskarm. Batterilysene kommer i 2-pk, og som ekorn, spurv, sopp, hare, ugle og rev. Superfine å kombinere sammen for å få følelsen av skogens ro hjemme. 


OM LEVERANDØREN

Sirius er en dansk leverandør av dekorative lysprodukter som pynter opp i hjemmet. Du kan for eksempel finne batteridrevne lys i ekte voks gir varm og lun stemning. Hos oss kan du kjøpe mange av Sirius sine produkter. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5707310133088
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 13308
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Voks
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 9.5
Sokkel Integrert LED