Batterilys - naturtro og brannsikkert

Batterilys er som stearinlys, bare mye mer brannsikkert for både store og små. Og vet du hva, våre batterilys er like stemningsfulle som levende lys, da de er laget av ekte voks. 
Batterilysene våre er med integrert LED, og er så naturtro at det er vanskelig å se forskjell. 

Fordeler 

 

  • Brannsikkerhet: Batterilys er et svært brannsikkert alternativ til levende lys - både hjemme og på hytta. Det verste som kan skje når du glemmer å slå av batterilyset er at den etterhvert vil gå tom for strøm. Den blir ikke varm og trygt også for små barnehender eller kattehaler. 
  • Inneklima: Batterilys gir den fordelen at de ikke soter og gjør luften tyngre. Du unngår plager i øynene, nese og lungene. Også et supert valg for dem med allergi mot stearin. 
  • Økonomisk: Batterilys lever kjempelenge, som er en økonomisk fordel. 
  • "Blås ut" med fjernkontroll: Du kan kjøpe batterilys med fjernkontroll hos oss. Da kan du slukke lysene med et lite tastetrykk. 

Bli kjent med batterilys fra Sirius

Batterilysene fra Sirius er i voks og ser så naturtro ut at det er vanskelig å se forskjellen. Dette er virkelig toppmodellen innen batteridrevne stearinlys.

De gir et varmt og stemningsskapende lys, som flimrer svakt på samme måte som stearinlys gjør det.

Du kan også velge Sille oppladbare telys som lades opp gjennom DecoPower ladeplaten. Etter to timer oppladning vil man få 100 timer lys.

Om du ønsker det, kan du også kjøpe til Sirius sin fjernkontroll som ekstrautstyr. Med denne kan du enkelt slå av og på alle lysene på en gang - med ett tastetrykk.

Andre batterilys og utstyr

Erica lysende spurv 2 pk - hvit
SIRIUS
Erica lysende spurv 2 pk - hvit
Tilbudspris kr 124 Vanlig pris Veil. pris kr 249
Milado batterilys Ø20 - grønn
LIGHT&LIVING
Milado batterilys Ø20 - grønn
Tilbudspris kr 269 Vanlig pris Veil. pris kr 539