Batterilys - naturtro og brannsikkert

Batterilys er som stearinlys, bare mye mer brannsikkert for både store og små. Og vet du hva, våre batterilys er like stemningsfulle som levende lys, da de er laget av ekte voks. 
Batterilysene våre er med integrert LED, og er så naturtro at det er vanskelig å se forskjell. 

Fordeler 

 

  • Brannsikkerhet: Batterilys er et svært brannsikkert alternativ til levende lys - både hjemme og på hytta. Det verste som kan skje når du glemmer å slå av batterilyset er at den etterhvert vil gå tom for strøm. Den blir ikke varm og trygt også for små barnehender eller kattehaler. 
  • Inneklima: Batterilys gir den fordelen at de ikke soter og gjør luften tyngre. Du unngår plager i øynene, nese og lungene. Også et supert valg for dem med allergi mot stearin. 
  • Økonomisk: Batterilys lever kjempelenge, som er en økonomisk fordel. 
  • "Blås ut" med fjernkontroll: Du kan kjøpe batterilys med fjernkontroll hos oss. Da kan du slukke lysene med et lite tastetrykk. 

Bli kjent med batterilys fra Sirius

Batterilysene fra Sirius er i voks og ser så naturtro ut at det er vanskelig å se forskjellen. Dette er virkelig toppmodellen innen batteridrevne stearinlys.

De gir et varmt og stemningsskapende lys, som flimrer svakt på samme måte som stearinlys gjør det.

Om du ønsker det, kan du også kjøpe til Sirius sin fjernkontroll som ekstrautstyr. Med denne kan du enkelt slå av og på alle lysene på en gang - med ett tastetrykk.

Sille oppladbare batterilys

Sille oppladbare batterilys fra Sirius er kanskje litt dyrere, men de veier det opp ved at du slipper å bytte batterier hele tiden, noe som gjør de langt mer miljøvennlig.

For rask lading av ett eller flere lys samtidig kan man kjøpe DecoPower ladeplate. Etter to timer vil man få 100-400 timer lys (avhengig av modell).


Andre batterilys

Elisa lysende sopp 2 pk -hvit
SIRIUS
Elisa lysende sopp 2 pk -hvit
Tilbudspris kr 104 Vanlig pris Veil. pris kr 349
Erica lysende spurv 2 pk - hvit
SIRIUS
Erica lysende spurv 2 pk - hvit
Tilbudspris kr 124 Vanlig pris Veil. pris kr 249