Batterilys - Kubbelys, telys og andre LED-lys på batteriBatterilys - Kubbelys, telys og andre LED-lys på batteri

Batterilys | Kubbelys, telys og andre LED-lys

Batterilys er smart og praktisk. Et brannsikkert alternativ som er holdbar.
Hos oss får du batteridrevne lys som kubbelys, telys, adventsslys, påskelys og andre LED-lys. De fleste kan styres med tilhørende fjernkontroll. Les mer her. 

Forfatter: Christina Syberg

Batteridrevne lys - se utvalget herBatteridrevne lys - se utvalget her

Batterilys - fordeler 

 

  • Brannsikkerhet: Lys som er batteridrevet er et svært brannsikkert alternativ til levende lys - både hjemme og på hytta. Det verste som kan skje når du glemmer å slå av lyset er at den etter hvert vil gå tom for strøm. Den blir ikke varm og trygt også for små barnehender eller kattehaler. 
  • Inneklima: LED lys på batteri gir den fordelen at de ikke soter og gjør luften tyngre. Du unngår plager i øynene, nese og lungene. Også et supert valg for dem med allergi mot stearin. 
  • Økonomisk: Batteridrevne lys lever kjempelenge, som er en økonomisk fordel. 
  • "Blås ut" med fjernkontroll: Du kan kjøpe telys fjernkontroll, samt LED kubbelys med fjernkontroll, hos oss. Da kan du slukke lysene med et lite tastetrykk. 
Derfor velge kubbelys og telys på batteri
  • Kubbelysene og telysene er ofte i voks eller lignende materiale og går på batteri. Hvert lys ser så naturtro ut at det er vanskelig å se forskjellen fra ekte vokslys. 
  • LED Kubbelys og telys gir et varmt og stemningsskapende lys, som flimrer svakt på samme måte som stearinlys gjør det.

Julelys batteri

Kubbelys på batteri fra Sirius gir magisk stemning på julebordetKubbelys på batteri fra Sirius gir magisk stemning på julebordet
Kubbelys på batteri fra Sirius gir magisk stemning på julebordet
Julelys på batteri er dekorative på middagsbordJulelys på batteri er dekorative på middagsbord
Claire lysende juletre sprer julestemning


Andre LED-batterilys

Flamme oljelampe
STAR TRADING
Flamme oljelampe på batteri H17,5
Tilbudspris kr 113 Vanlig pris kr 379
Flamme oljelampe
STAR TRADING
Flamme oljelampe på batteri H13
Tilbudspris kr 98 Vanlig pris kr 329

Ofte stilte spørsmål

1. Hvor lenge varer batteriene i batteridrevne lys?

Det varierer fra produkt til produkt, men et sett batterier varer et sted mellom 150 og 200 timer normalt sett.

 

2. Hvilke bruksområder egner seg for kubbelys led og telys led?

Lys på batteri er allsidige og egner seg godt for innendørs og utendørs bruk. De kan brukes til dekorasjon, ikke minst julepynt, som belysning på hytter og campingturer uten strøm, i selskap o.l. 

 

3. Er batterlys vanntette? 

Noen batterilys er vanntette og kan brukes utendørs, mens andre er kun ment for innendørs bruk. Det er viktig å sjekke produktspesifikasjonene for å være sikker. Hos oss får du batterilys både til utendørs (Storm) og innendørsbruk.

 

4. Kan jeg bruke LED lys på batteri som er designet for innendørs bruk utendørs? 

Det anbefales generelt ikke å bruke batteridrevne lys designet for innendørs bruk utendørs, da de kanskje ikke tåler værforholdene.

 

5. Er det spesielle sikkerhetshensyn jeg bør ta når jeg bruker batteridrevne lys? 

Det er viktig å følge produsentens sikkerhetsinstruksjoner, inkludert riktig håndtering av batterier og unngåelse av kontakt med vann for å forhindre skader og brannfare.

 

6. Hvordan skifter jeg batteriene i batterilys?

Prosessen for å bytte batteriene kan variere avhengig av designet, men vanligvis innebærer det å åpne et batterilokk og bytte ut de gamle batteriene med nye.

 

7. Finnes det batteridrevne lys med fjernkontroll? 

Ja, mange LED lys på batteri leveres med fjernkontroller som gjør det enklere å styre lysene, inkludert lysstyrke, av/på-funksjon og lysmønstre. Til Sirius sine batterilys, samt noen andre modeller, kan du bruke tilhørende fjernkontroll.

 

8. Får jeg medlemsfordeler på batterilys når jeg er medlem i kundeklubben?

Ja, som ny kundeklubbmedlem får du introtilbud på 10% på en valgfri vare, og alltid 3 for 2 på lyspærer. I tillegg har vi regelmessige medlemstilbud. Som medlemer du først til å få vite om disse kampanjene via nyhetsbrev som sendes til din registrerte e-post. Bli medlem HER. 

Om oss

Christiania Belysning er en faghandel innen belysning, etablert i 1989. Christiania Belysning har 15 butikker, en nettbutikk og en digital rådgivningstjeneste, lysplanlegging. Vi tar stolthet i belysningsfaget og våre medarbeidere har høy kompetanse innen belysning. Vi vil gjøre det inspirerende og enkelt å kjøpe belysning. Hos oss finner du et bredt sortiment med designlamper og andre kvalitetslamper.