ANTIDARK

Tube Flex short taklampe - sort

Tube Flex short taklampe er en stilren taklampe fra Antidark. Kjempefin å bruke over kjøkkenøy, kjøkkenbenk eller spisebord - enten i Designline skinnesystem, henge alene eller i en klynge. Lyset blir rettet nedover og lyser opp flaten veldig godt. Kommer i en 10 cm lengre versjon også. Mer info under.
- +
kr 1 369
5+ på nettlager
0 på butikklager
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Tube Flex Short taklampe fra Antidark gir svært godt funksjonslys, og lyset er rettet nedover. Taklampen er rørformet med stilren finish. Taklampen er 25 cm lang og seks cm i diameter, og har en ledning på tre meter til taket. Den kommer med en takkopp/baldakin på 10 cm i diameter. Den kommer i fire farger og også i en variant som er 35 cm lengre. 


ANBEFALT BRUK

  • Over kjøkkenøy eller kjøkkenbenk. Her gir den godt arbeidslys. Du kan montere den i tilhørende Designline Pro skinnesystem for eksempel. 
  • Flere på rad over spisebord. Vi anbefaler tre lamper for bord på 120 cm, fem lamper for bord på 180 cm og sju lamper for bord på 240 cm. 


MONTERING

  • Skal du ha den over kjøkkenøy eller kjøkkenbenk anbefaler vi at du monterer Tube Flex short ca. 75 til 90 cm fra benkflaten, og ca. i pannehøyde til de som bruker kjøkkenbenken. 
  • Skal du ha den over spisebord, anbefaler vi at du monterer Tube Flex Short ca. 65 til 75 cm over spisebordet. 


TILBEHØR 

  • Du trenger en lyspære med GU10 sokkel. Vi anbefaler en spotpære, som gir svært godt, retningsstyrt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Tube Flex taklampe fra Antidark kommer i fire farger og to størrelser. Den største er 35 cm lang og den minst er 25 cm lang, kalt Tube Flex Short. Den hvite versjonen av lampene kommer med hvit baldakin, mens de andre fargene kommer med sort takkopp. Både den lange og korte utgaven er seks cm i diameter. Supre lamper til å gi retningsstyrt funksjonslys/arbeidslys. Tube Flex passer ypperlig sammen med resten av Antidark-universet og kan kjempefint brukes i Designline Pro skinnesystem fra Antidark. Du får lampene og belysningsprodukter fra Antidark hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk merkevare som har levert belysning i over 25 år. Antidark leverer belysningsprodukter av høy kvalitet. De gir den litt anonyme belysningen et elegant og moderne design. Hele sortimentet passer sammen, både i stil og lyskvalitet. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872036943
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 2-314-02-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6
Høyde i cm 25
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 7.5