Oppladbar
LOUIS POULSEN

Panthella LED oppladbar bordlampe - hvit

En bærbar bordlampe i den ikoniske Panthella-serien fra Louis Poulsen. Lampen er oppladbar, og uten ledning er den lett å flytte med seg hvor som helst. Lampen er trinnvis dimbar, og kan lyse 5 timer på 100% lysstyrke.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 795
Færre enn 5 på lager,
Mer om dette produktet

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Lampene gir et blendefritt og stemningsskapende lys.


Den svært allsidige Panthella Bærbar i metall er en nøyaktig nedskalert metallversjon av Verner Pantons ikon som avgir et behagelig og blendefritt nedadrettet lys som gjenspeiles både i den trompetformede basen og i den hvitmalte indre skjermen.


Metallutgaven kommer i fengslende farger, noe som gir harmonisk belysning som passer for alle typer settinger i hjemmet ditt. Akkurat som akrylversjonen, er Panthella bærbar batteridrevet og kan lades på forhånd, noe som gjør den enkel å ta med seg for å skape en attraktiv og eksklusiv stemning i alle slags miljøer.


Dette er den minste av bordlampene i serien, og er en bærbar modell som lades opp via USB-C kabel. Når den er fullt oppladet, kan den lyse i 5 timer på 100% lysstyrke. Lampen kommer med trinnvis dimmer der du med bryteren på lampefoten velger mellom 10%, 33% eller 100% lysstyrke.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693023417
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 23
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 23.2
Sokkel Integrert LED
Kelvin 2700