LOUIS POULSEN

Panthella 160 oppladbar bordlampe - opal

Panthella 160 oppladbar fra Louis Poulsen er en liten og nett bærbar bordlampe, som kan brukes både ute og inne, da den tåler vann. Lampen er oppladbar, og uten ledning er den lett å flytte med seg hvor som helst. Lampen har 3-trinnsdimming, og kan lyse 5 timer på full lysstyrke. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 560
10+ på nettlager
90+ på butikklager
Mer om dette produktet
  • Panthella 160 oppladbar, også kalt Panthella LED, fra Louis Poulsen er liten og nett, og svært allsidig. Den kommer med integrert LED. Bordlampen lades opp via USB-C-kabel, og når den er fulladet kan den lyse i fem timer på full lysstyrke. Lampen kommer med trinnvis dimmer der du, med bryteren på lampefoten, velger mellom 10%, 33% eller 100% lysstyrke.
  • Den avgir et behagelig og blendefritt nedadrettet stemningslys som gjenspeiles både i den trompetformede basen og i den hvitmalte indre skjermen.
  • Lampen har IP44, og kan derfor trygt tas med ut.


ANBEFALT BRUK

Perfekt lampe i en bokhylle eller vinduskarm, uavhengig om du har stikkontakt der. Reguler lysmengden ut fra behov. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


RESERVEDELER

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i flere størrelser. Panthella 160 oppladbar er den minste av bordlampene i serien og er i metall. Metallutgaven kommer i fengslende farger. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693262205
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744166768
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Hvit/Opal
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert
Diameter i cm 16
Høyde i cm 23.2
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 150
Maks watt 2.5
Kelvin 2700
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned