-10%
Oppladbar
LOUIS POULSEN

Panthella 160 oppladbar bordlampe - coral

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Panthella 160 oppladbar fra Louis Poulsen er en liten og nett bærbar bordlampe. Lampen er oppladbar, og uten ledning er den lett å flytte med seg hvor som helst. Lampen har 3-trinnsdimming, og kan lyse 5 timer på full lysstyrke. Perfekt stemningslampe i bokhylle eller vinduskarm. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 912 Vanlig pris Veil. pris kr 3 235
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Panthella 160 oppladbar, også kalt Panthella LED, fra Louis Poulsen er liten og nett, og svært allsidig. Den kommer med integrert LED. Bordlampen lades opp via USB-C-kabel, og når den er fulladet kan den lyse i fem timer på full lysstyrke. Lampen kommer med trinnvis dimmer der du, med bryteren på lampefoten, velger mellom 10%, 33% eller 100% lysstyrke.

Den avgir et behagelig og blendefritt nedadrettet stemningslys som gjenspeiles både i den trompetformede basen og i den hvitmalte indre skjermen. Med pluggen på plass i ladeinngangen er Panthella 160 oppladbar IP44, hvilket betyr at den tåler vann - men ta den med inn sammen med putene på terrassen. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt lampe i en bokhylle eller vinduskarm, uavhengig om du har stikkontakt der. Reguler lysmengden ut fra behov. 
  • Kjempefin å ta med ut på terrassen. Forsikre deg om at pluggen er på plass i ladeinngangen, slik at bordlampen er vanntett. Du må lade den inne. 


TILBEHØR

USB-C ladekabel uten adapter følger med. Du kan bruke en adapter til dine andre devices, som mobillader e.l. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i flere størrelser. Panthella 160 oppladbar er den minste av bordlampene i serien og er i metall. Metallutgaven kommer i fengslende farger. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693144167
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744612623
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Korall
Materiale Metall
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert
Diameter i cm 16
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Kelvin 2700