ANTIDARK

LED-profil 3000K dimbar 2M - sort

LED-profil fra Antidark er en delikat og nett lyslist som gir jevnt og godt effektlys, og kan brukes på utrolig mange måter - super under overbenk på kjøkken, effektbelysning under skap, i taket, i gang og mer til. Her får du et komplett kit med alt du trenger. Mer info under.
- +
kr 3 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

LED-list fra Antidark er en svært elegant lysstrips som er nett og smal. Her får du et komplett kit som består av en profil i hvit metall, en LED-strips som skyves inn i profilen og en driver som sørger for lyset. LED-profilen gir et jevnt, godt og naturlig lys med 3000 kelvin. Høy tetthet mellom lysdiodene gir et prikkfritt utseende inne i diffusoren. Dette er det anonyme lyset og effektbelysningen som du kan bruke for å oppnå en ønsket effekt - enten å utvide romfølelsen eller få oppmerksomhet på et spesifikt sted. LED-profilen er dimbar og kobles direkte til strømuttak. Profilen er totalt to meter og kan gjøres kortere dersom du trenger, med en baufil. LED-listen må ikke brukes i våtromssoner, som bad, da den har IP20. 


ANBEFALT BRUK

  • Under overbenk på kjøkken.
  • Under og i skap. 
  • I taket og langs veggen. 
  • LED-profilen fra Antidark er anbefalt å bruke der du har lyst å oppnå en gitt effekt, enten for å fremheve noe eller utvide romfølelsen og skape en deilig atmosfære i hjemmet. 
  • NB! Må ikke brukes i våtromssoner.


MONTERING

  • Du kan tilpasse lengden på din LED-profil med baufil. 
  • En sertifisert elektriker må montere din LED-profil. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lyslisten med en myk og tørr klut. Eventuelt smuss og fettflekker kan fjernes med en fuktig klut og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

LED-strips fra Antidark er ment som det skjulte anonyme lyset som gir en gitt og ønsket effekt til omgivelsene. Led-profilen er delikat, slank og nett og gir et jevnt og godt lys. Den kommer med sort og hvit profil. 


OM LEVERANDØREN

Antidark leverer lamper av høy kvalitet og med et elegant og moderne uttrykk. Dette er dansk design på sitt beste. Hele sortimentet passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Med Antidark får du fleksibiliteten til å lage løsninger tilpasset ditt hjem.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198009275
Produktnummer hos leverandør 10-01002
Dimbar Ja
Farge Sort
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 0
Lengde i cm 200
Sokkel Integrert LED
Kelvin 3000