PRISMATCHET
&TRADITION

Flowerpot VP8 vegglampe - matt hvit

Flowerpot VP8 er en ikonisk vegglampe fra &Tradition. Lampen er stilren og gir et blendefritt og rettet lys. Flowerpot vegglampe passer utmerket til å lyse opp mørke områder i oppholdsrommet. Også en super lampe for deg som vil ha behagelig lys ved sengen. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 2 677 Vanlig pris Veil. pris kr 3 570
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Flowerpot VP8 vegglampe fra &Tradition har en skjerm bestående av to halvsirkler i lakkert metall og av ulik størrelse, som er montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og vegglampen er derfor helt blendefri, samt gir rettet lys. Vegglampen har bryter på lampearmen og kommer med en matchende tekstilledning på to meter. Med sin ikoniske form er dette en lampe som piffer opp hjemmet ditt. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt vegglampe til å lyse opp et mørkt område i oppholdsrommet. 
  • Super lampe over senga for deg som vil ha behagelig lys, og ikke skal bruke den primært som leselampe. 


MONTERING

Vegglampen festes med skruer.


TILBEHØR

Vi anbefaler en kraftig lyspære til din Flowerpot VP8 vegglampe, for å få full effekt av vegglampen. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å tørke av med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Flowerpot VP8 vegglampe er en del av Flowerpot-serien, som er designet av danske Verner Panton i 1968. Lampene ble raskt designikoner og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer. Flowerpot kommer som taklamper, bordlamper og vegglamper, og finnes i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør. Å kombinere bordlampe, vegglampe og taklampe fra samme serie, skaper også en harmoni i rommet. 


OM LEVERANDØREN

&Tradition er en dansk leverandør av designlamper med tidløs appell. De har både klassiske designikoner og nyvinninger. De kombinerer kreativitet og godt håndverk, og fører unike kvalitetslamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe et stort utvalg lamper fra &Tradition. Du finner taklamper, bordlamper, bærbare lamper, gulvlamper og vegglamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385020265
Produktnummer hos leverandør 133090A221
Dimbar Nei
Farge Matt hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Kan kobles direkte på uttak, lampen har bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 23
Høyde i cm 35.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40