ANTIDARK

Easy W100 1-lys - sort

Easy W100 1-lys er en stilren og fleksibel spot som kan vris 360 grader slik at du får lyset akkurat dit du trenger det. Kan brukes både alene, for å lyse opp et hjørne eller en spesiell detalj du har lyst til å sette fokus på, eller sammen med flere for å lyse opp et større område. Lampen har integrert LED og er dimbar. Fleksibiliteten gjør at den også er fin å bruke i skråtak. Mer info under.
- +
kr 1 899
5+ på nettlager
60+ på butikklager
5+ på nettlager
60+ på butikklager
Mer om dette produktet

Easy har et kult design, og kommer med ekstra plate i sort/hvit, som du kan feste bak på spothodet. Med sitt stilrene og anonyme utseende, kan lampen brukes overalt; enten alene eller flere sammen, for å lyse opp et større område. Vinklingsmulighetene på spotten gjør den svært anvendelig, og utmerket som effektbelysning. Lampen har integrert LED med ekstra lang levetid. Fargetemperaturen er 2700K, som betyr varmt lys. Spotten gir mye lys og er dimbar. 


ANBEFALT BRUK

  • Easy er utmerket som effektbelysning for å lyse opp bilder på veggen, et mørkt hjørne, en hylle eller plante som fortjener litt oppmerksomhet. 
  • Easy er også velegnet som gangbelysning og helt super å bruke i skråtak. Her er det ofte vanskelig å finne lamper som fungerer godt. Med sin enorme fleksibilitet, kan Easy løse dette for deg.
  • På grunn av sitt sterke lys, fungerer Easy også godt i rom der det er høyt under taket. 


MONTERING

  • Lampen er beregnet for fastmontering, men man kan lage utfresning eller et litt hull til ledning, dersom den skal brukes på åpent anlegg. 


TILBEHØR

  • Du kan bruke en messingfarget frontring dersom du ønsker denne fargen inn. Lyset blir også mer gyllen, da den reflekteres i messingfargen. Se anbefalt tilbehør. 
  • Du kan bruke et honeycombfilter foran lyskilden for å dempe/hindre eventuell blending. Se anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/ SERIEN

  • Easy er en del av en elegant og funksjonell spotserie fra Antidark. Serien fås i flere størrelser, og med både ett, to eller tre spothoder. Lampen er superfleksibel og selv etter montering, kan du snu spotten 360 grader vertikal og 90 grader horisontalt.
  • Easy fås i flere farger. Velg hvit lampe hvis du har hvitt tak og du ønsker en lampe som forsvinner litt, og velg en av de andre fargene om du liker kontrastene eller vil fremheve eller komplettere andre detaljer i interiøret.
  • EASY W100 er den største singlespotten, med en diameter på 10 cm og høyde på 10,5 cm. Den største spotten lyser omtrent 30% mer enn de små. 


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk leverandøre, som leverer lamper av høy kvalitet og med et elegant og moderne uttrykk. Dette er dansk design på sitt beste. Hele sortimentet deres passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Med Antidark får du fleksibiliteten til å lage løsninger tilpasset ditt hjem.

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872018116
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-215-05-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminiun/PVC
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 10.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 726
Maks watt 8.9
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned