ANTIDARK

Easy Lens vegglampe - sort

Minimalistisk og stilren vegglampe med en buet linse i topp og bunn, som skjermer godt mot blending. Den kommer med innebygd LED og "dim to warm"-funksjon, hvilket betyr at når du dimmer får lyset varmgule/oransje toner. Et nydelig tilskudd til veggen, som kan gi deg godt lys, samt bidrar til å få det koselig og lunt.
- +
kr 2 499
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Easy Lens vegglampe er en del av Easy-serien til Antidark. Det er en minimalistisk og stilren vegglampe med en buet linse i topp og bunn, som skjermer godt mot blending. Derfor er den optimal å bruke når du skal ha lampene i litt ulike høyder. Lampen er 15 cm dyp og 12 cm i diameter. 


Easy Lens vegglampe kommer med innebygd LED med ekstra lang levetid, og er en lampe som vil vare. Den har en "dim to warm"-funksjon, hvilket betyr at når du dimmer får lyset varmgule/oransje toner. Et nydelig tilskudd til veggen, som kan gi deg godt lys, samt bidrar til å få det koselig og lunt. 


Easy Lens vegglampe passer perfekt inn i Antidark-universet. Det er fint å bruke lamper fra samme serie for å få en helhetlig stil hjemme. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872025121
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-215-30-2
Dimbar Ja, glowdim
Farge Sort
Materiale Aluminiun/PVC
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 8.1
Bredde i cm 12
Dybde i cm 15
Antall lyspærer 2
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 495
Kelvin 1800-2700
Levetid 50.000 timer