2700 kelvin
ANTIDARK

Downlight Antidark tilt 2700K - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Downlight tilt fra Antidark er en komplett downlight med driver for innbygning i taket. Den lyser effektiv, uten å være blendene, og sprer lyset svært godt. Lysretningen kan justeres. Har du eldre halogenspotter er disse supre erstatninger. Fine å bruke i hele boligen, også på bad. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 699
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Downlight tilt fra Antidark er en komplett downlight med driver for innbygning i taket. Den har en tilbaketrukket linse som hindrer blending og en meget effektiv og bred lysvinkel. Du kan tilte selve spotten, slik at du kan justere lysretningen. Det gjør at Downlight sprer lyset svært godt og gir veldig godt allmennlys i rommet. Denne har 2700 kelvin, hvilket betyr at den gir varmt lys. Den innebygde spotten har dessuten god fargegjengivelse med RA90 og er våtromsgodkjent med IP44. Downlight fast måler: Ø:95mm, D: 35,5mm, Cutout Ø83mm.
Kommer også i en variant som er fast/stasjonær og ikke kan tiltes. 


ANBEFALT BRUK

 • Velegnet for å bytte ut eldre halogenanlegg.
 • Supert å bruke som del av grunnbelysningen i hjemmet. Spotten kan brukes i alle rom, som igjen vil gi en stilren helhet i hele boligen. 
 • Supert å bruke på bad. 


MONTERING

 • Vi anbefaler vår rådgivningstjeneste Lysplanlegging for korrekt plassering av downlights, dersom du ikke det skal bytte ut eldre downlights i eksisterende hull. Lysplanlegger er ekspert på å plassere belysning i rommet, og vil sørge for at du får den beste løsningen tilpasset ditt rom. 
 • Skal du bytte ut eldre halogenanlegg, kan du bruke disse spottene. Du trenger ikke å skifte kablene. Det som er viktig å vite er hullstørrelsen på downlightsene. 
 • Monteringsarbeidet må utføres av en sertifisert elektriker. 


VEDLIKEHOLD

 • Rengjør med støvkost og/eller fuktig, myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

 • Downlight fra Antidark kommer i fast og tiltbar. Begge finnes i sort og hvit og med 2700 kelvin (varmt lys) og 3000 kelvin (naturlig lys). Se alle varianter under produktet. Bruk både Downlight tilt og Dowlnlight fast der det passer.
 • Downlights er kjempefine å bruke som del av grunnbelysningen. Denne lille serien på fire produkter fra Antidark er i høy kvalitet og gir svært godt lys, sprer det godt i rommet, samtidig som lyset oppleves behagelig. 
 • For riktig bruk og plassering av downlights anbefaler vi å snakke med en lysplanlegger, som er ekspert på å plassere belysning i rom og tilpasse det til dine behov og ønsket funksjon. 


OM LEVERANDØREN

 • Antidark er en dansk merkevare, som lager lamper av høy kvalitet og med et elegant og moderne uttrykk. Dette er dansk design på sitt beste.
 • Hele sortimentet deres passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Med Antidark får du fleksibiliteten til å lage løsninger tilpasset ditt hjem.
Spesifikasjoner
Varenr. 5706872021208
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-260-60-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Klemmer, hullstørrelse Ø8,3CM
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9.5
Høyde i cm 0
Dybde i cm 3.55
Sokkel Integrert LED
Maks watt 7
Produktark Last ned