ANTIDARK

Dot vegglampe - hvit/sort

Stilren multifunskjonell vegglampe der du kan bytte mellom to lysfunksjoner: Leselys eller uplight som gir et behagelig og mykt lys ut i rommet. En fleksibel lampe med en skjerm som kan roteres nesten hele veien rundt og vippes 90 grader fremover. Dette gir deg stor fleksibilitet til å styre lysretningen dit du vil og unngår blending. Den har også trinnløs touchdimmer. Dette gjør at du kan justere retning, lysmengde og funksjon etter ditt behov. Perfekt å ha ved senga.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 399
5+ på nettlager
40+ på butikklager
Mer om dette produktet

Dot vegglampe fra Antidark er en superfleksibel og multifunksjonell vegglampe. Skjermen kan roteres nesten hele veien rundt og vippes 90 grader fremover, slik at du kan styre lyset i den retningen du vil. Du kan bytte mellom to lysfunksjoner: Leselys, som gir en smal lysstripe, eller indirekte stemningslys, som gir et behagelig, blendingsfritt og mykt lys i rommet. Leselyset har en styrke på 3 watt og gir rettet lys fra spotten, slik at lyset kun når den som vil lese, og ikke naboen. Det indirekte lyset er på 6,5 watt og siden den lyser opp veggen kan den også brukes som nattlys.


Dot vegglampe har også en trinnløs touchdimmer med en lett tilgjengelig knapp på undersiden av lampen, som gir deg mulighet til å regulerer lyset.

Med Dot vegglampe kan du altså tilpasse lysmengde, -funksjon og -retning til akkurat ditt lysbehov til enhver tid. Dette gjør Dot vegglampe til en perfekt soveromslampe. Skjermfleksibiliteten og det diskrete lyset den gir passer godt i det som gjerne er husets mørkeste rom. Om du vil lese litt på sengekanten uten å forstyrre sengenaboen, eller bringe frem den lune, dempede stemningen for å få en god avslutning på dagen eller rolig start på morgenen er Dot din venn. Det moderne og minimalistiske uttrykket gjør også at lampen enkelt sklir inn i ethvert miljø.


Dot vegglampe kommer uten ledning, men har utstansing slik at du enkelt kan montere ledning selv hvis du trenger det. Dot vegglampe fåes i hvit, sort og hvit/sort. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872019311
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-216-01-1
Dimbar Ja
Farge Hvit/Sort
Materiale Aluminiun/PVC
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan kobles direkte på uttak, lampen har bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 12
Dybde i cm 8
Antall lyspærer 2
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 595
Maks watt 6.5
Kelvin 2700
Levetid 35.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned