2700 kelvin
ANTIDARK

Designline Tube LED-spot - sort 2700k

Spot med integrert LED som passer til Designline skinnesystem med minimalistisk og lekkert design, og stor fleksibilitet. Spothodet kan vippes 90 grader og dreies hele veien rundt. Det medfølger en ekstra reflektor i messing og et filter, som endrer lysopplevelsen. Filteret reduserer blending og spotten er dimbar. Fås i både hvit og sort, og med 2700K (varmt) eller 3000K (naturlig).
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 299
30+ på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Designline Tube LED-spot er en løs spot og hører til til Designline skinnesystemet. Den har et minimalistisk og elegant uttrykk, og kommer i hvit og sort.


Spotten har integrert LED og et kraftig lys. Du kan velge mellom 

3000 kelvin, som gir et naturlig lys og 2700 kelvin som gir et varmt lys. Naturlig lys (3000K) gir deg best fargeopplevelse, noe som betyr at fargen på veggen og møbler ser mest riktig ut. Du kan enkelt bytte ut spottene når du trenger. Vår anbefaling er å bruke spothodene med 3000 kelvin på kjøkken. 


Det medfølger både et honey comb filter, samt en ekstra frontring i messing til alle spotter. Filteret settes ytterst, like foran lyskilden og gjør at du unngår blending og mykner lyset. Vi anbefaler å bruke filteret. Ved montering av filteret skal man ta ut en ring bak, for å få plass til honey comb. Den messingfargede frontringen gir deg litt mer lys enn den sorte som står i. 


Spothodene kan dreies hele veien rundt, og de kan vinkles opptil 90 grader, det vil si at de kan lyse rett ned fra skinnen. Du kan også justere hvor langt inn i spothodet lyspæren skal sitte, noe som gjør det enklere å unngå at lyset fra spottene blender deg. LED-spotten er dimbar. 


Alle egenskapene til Designline Tube LED-spot gir deg en fleksibilitet til å endre lyset og uttrykket etter ønske og behov. Disse spottene kan du bruke med opptil 6 meter takhøyde.


Designline skinnesystem er en effektiv måte å sikre god grunnbelysning i hjemmet, noe som kan gi deg større kreativt spillerom for andre lamper i rommet. Karakteristisk for hele Designline-serien er et minimalisitsk og stilsikkert uttrykk. Skinnen er tynn og smal og adapteren spottene sitter i er også minimalistisk.


Ønsker du hjelp til å finne en god løsning for ditt hjem eller råd til optimal spotjustering? Våre lysplanleggere kan hjelpe deg. Book tid med lysplanlegger for et lavterskel digitalt møte. For kun 780 kr får du belysningen riktig plassert og justert fra start. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872031030
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 2-313-02-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6
Lengde i cm 15
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1063
Maks watt 11.8
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer