3000 kelvin
ANTIDARK

Designline Tube LED-spot - hvit 3000k

Spot med integrert LED, som hører til Designline skinnesystem, som gir stor fleksibilitet for belysning i alle rom. Spothodet er superfleksible, og kan brukes i takhøyde opptil seks meter! Fås i både hvit og sort, og med varmt eller naturlig lys. Ønsker du spothode med lyspære, kan du gå for Designline Pro-løsningen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 399
20+ på nettlager
260+ på butikklager
Mer om dette produktet
 • Designline Tube LED-spot er en løs spot og hører til til Designline skinnesystemet. Den har et minimalistisk og elegant uttrykk, og kommer i hvit og sort.
 • Spotten har integrert LED og et kraftig lys. Du kan velge mellom 3000 kelvin, som gir et naturlig lys og 2700 kelvin som gir et varmt lys. Naturlig lys (3000K) gir deg best fargeopplevelse, noe som betyr at fargen på veggen og møbler ser mest riktig ut.
 • Spothodene kan dreies hele veien rundt, og de kan vinkles opptil 90 grader, det vil si at de kan lyse rett ned fra skinnen.
 • LED-spotten er dimbar. 
 • Også lysopplevelsen er fleksibel med medfølgende frontring i gull eller sort/hvit og honeycombfilter. Bruker du den gylne frontringen, blir lyset litt varmere. Den hvite ringen gjør at du får mer lysrefleksjon, mens den sorte absorberer lyset. Bruk av det tilhørende honeycombfilteret, gjør lyset litt mykere. 


ANBEFALT BRUK

 • Bruk spothodene sammen med Designline skinnesystem. Spotskinnesystemet kan brukes i alle rom, og gi en god, grunnleggende belysning. Du kan tilpasse skinnesystem til rommet ditt, og justere plassering og lysretningen av spothodene slik det passer hos deg.
 • Har du takhøyde over 2,8, anbefaler vi å bruke dette systemet, for å sikre at du får nok lysmengde i rommet. Kan brukes i rom med opptil seks meter takhøyde (!)
 • Vår anbefaling er å bruke spothodene med 3000 kelvin på kjøkken. 
 • Bruker du skinnesytemet ved sofaen anbefaler vi å bruke det medfølgende honeycombfilteret. 


MONTERING

 • Vil du ha en individuell tilpasset løsning til ditt hjem, kan du spørre våre lysplanleggere om hjelp. De er eksperter på lysdesign i rom - alt fra plassering til type belysning, og hjelper deg med en optimal løsning for kr. fra 390. Se HER. 
 • Vil du bruke honeycombfilteret, må du ta ut den lille løse ringen som sitter i frontringen. Deretter legger du honeycombfilteret i frontringen og plasserer frontringen i spothodet.  
 • Du kan lese mer om montering av Designline skinnesystem HER.


TILBEHØR 

 • Du trenger Designline skinnesystem i tillegg, og kan finne alle deler og mer info under.
 • Det medfølger både et honeycomb filter, samt en ekstra frontring i messing til alle spotter. Filteret plasseres like foran lyskilden, og gjør at du unngår blending og mykner lyset. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Designline skinnesystem er en effektiv måte å sikre god grunnbelysning i hjemmet, noe som kan gi deg større kreativt spillerom for andre lamper i rommet. Karakteristisk for hele Designline-serien er et minimalisitsk og stilsikkert uttrykk. Skinnen er tynn og smal og adapteren spottene sitter i er også minimalistisk. Designline Tube kommer også med lyspære istedenfor integrert LED. Den finnes også i flere farger, i tillegg til sort og hvit. 


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk leverandøre, som leverer lamper av høy kvalitet og med et elegant og moderne uttrykk. Dette er dansk design på sitt beste. Hele sortimentet deres passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Med Antidark får du fleksibiliteten til å lage løsninger tilpasset ditt hjem.


TILPASSET LØSNING TIL DITT HJEM

Ønsker du hjelp til å finne en god løsning for ditt hjem eller råd til optimal spotjustering? Våre lysplanleggere kan hjelpe deg. Book tid med lysplanlegger for et lavterskel digitalt møte. For kun 780 kr får du belysningen riktig plassert og justert fra start. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872027323
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-313-01-1
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6
Høyde i cm 0
Lengde i cm 15
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1063
Maks watt 11.8
Kelvin 3000
Levetid 50.000 timer