NYHET
NORTHERN

Birdy bordlampe H43 - sort/sort

Denne prisvinnende designklassikeren fra 1952 ble relansert av Northern i 2013, og er en stilren, tidløs klassiker med stramme linjer. Bordlampen er en perfekt arbeidskompis, når du skal jobbe og holde konsentrasjonen en god stund. Den tette lampeskjermen retter lyset nedover. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 690
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Birdy bordlampe fra Northern er en designklassiker fra 1952, som er designet av den norske pioneren innen moderne design, Birger Dahl. Bordlampen er en del av en serie med flere lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant nettopp denne bordlampen den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer.


Birdy bordlampe er i stål og aluminium og retter lyset nedover. Den passer perfekt på skrivebordet der du jobber på hjemmekontor, på kontoret eller der barna gjør lekser. Den har en ledning på to meter med bryter på ledningen. Birdy bordlampe gir godt leselys og trenger en lyspære med E27 sokkel - se den i anbefalt tilbehør. 


Birdy bordlampe kommer i flere farger og finnes også i en bordlampe med swing-arm. I tillegg til bordlamper, finnes det vegglamper og gulvlamper i samme serie. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216046
Farge Sort/Stål
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 60
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 11