NORTHERN

Birdy bordlampe swing H55 - sort

Birdy bordlampe swing fra Northern er en norsk designklassiker fra 1950-tallet. En perfekt leselampe på skrivebordet. Den tette lampeskjermen retter lyset nedover. Den har bryter lett tilgjengelig på lampehodet og en lampearm som kan svinges horisontalt. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 690
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Birdy bordlampe swing fra Northern har en tett skjerm og retter lyset ned på bordflaten. Lyskilden er trukket litt inn i skjermen, noe som reduserer blending. Den kommer med et fleksibelt lampehode som kan vippes opp og ned, og en arm som kan svinges frem og tilbake, slik at du kan styre lysretningen. Den kommer med ledning på to meter og en bryter som er praktisk plassert på lampehodet. 


ANBEFALT BRUK

- Bruk Birdy swing bordlampe som en leselampe på skrivebordet. Super på kontoret eller arbeidsplassen i stuen. 

- Denne modellen tar lite plass, og fungerer like godt på små som store skrivebord. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en LED-spotlyspære som styrer lyset fremover, slik at du får godt leselys. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen ved å bruke en støvkost.


OM DESIGNET/SERIEN

Birdy bordlampe kommer i flere farger og to modeller. I tillegg til bordlamper, finnes det vegglamper og gulvlamper i samme serie. 


Birdy bordlampe fra Northern er en designklassiker fra 1952, som er designet av den norske pioneren innen moderne design, Birger Dahl. Bordlampen er en del av en serie med flere lamper, og ble produsert og solgt av det norske elektrokonsernet Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 vant nettopp denne bordlampen den gjeve Golden Medal-prisen i Milano. Mange år senere, i 2013, bestemte Northern seg for å relansere Birdy. De har beholdt den originale formen med sine funksjonelle detaljer.


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018216077
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 607.
Dimbar Nei
Farge Sort/Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Dybde i cm 42
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 11
Monteringsanvisning Last ned