NORTHERN

Tradition taklampe lang Ø40 - hvit

Tradition taklampe fra Northern er en nydelig lampe som gir et mykt stemningslys. Taklampen er super over et spisebord, sofagruppe eller på soverommet, og tilfører lunhet til rommet. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 690
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Tradition taklampe lang fra Northern er en vakker og tøff stemningslampe og bidrar til en lun og god atmosfære. Lampeskjermen er avlang og har en høyde på 49 cm og diameter på 40 cm. Den er laget av tynt polyesterstoff over en hvit metallramme, som gir lampen en lun look. Den kommer med en silkeledning på 3,7 meter, og tåler høy takhøyde. Lampen er også dimbar. Takkoppen har utfresning på begge sider, hvilket betyr at Tradition er enkel å seriekoble. 


ANBEFALT BRUK

- Super lampe over et spisebord. Har du et rundt bord på 120 cm i diameter er denne størrelsen perfekt. Har du et avlangt bord på 120 cm trenger du én pendel, mens til et bord på 180 cm trenger du to stykker. 

- Bruk den over en sofagruppe/sofabord, alene eller i klynge sammen med lamper fra samme serie. Pass på å ikke montere den for lavt. 

- Bruk den som stemningslampe på soverommet, alene eller i klynge med lamper i samme serie. Her er det viktig å ha god grunnbelysning rundt, slik at du ikke trenger en sterk lyspære. 


MONTERING

- Lampen festes med skruer. Se monteringsveiledning under for veiledning. 

- Skal du ha lampen over spisebordet, bør du montere den 65 til 75 cm over bordet.


TILBEHØR

Til denne lampen anbefaler vi en klar lyspære med globeform for å sikre et rundstrålende lys. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør med støvkost eller en myk, tørr klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

Tradition er en serie med tre taklamper som er fine hver for seg eller i en klynge. Versjonene de kommer i er beskrivende nok Tradition Small, - Tall og - Large Oval. Lampen er laget av off-white polyesterrør som strekkes forsiktig over den hvite metallrammen, for så å festes øver og nederst. De er designet i 2022 av den prisbelønte designerduoen Morten&Jonas. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018217401
Produktnummer hos leverandør 740.
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium/polyester
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 49
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 13
Monteringsanvisning Last ned