FLOS

Smithfield C taklampe Ø60 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Smithfield C taklampe fra Flos er en moderne og stilren plafond som gir mye lys. Lampen har et opalglass foran lyskilden, noe som gir et direkte med mykt lys, men den kan dimmes. Nydelig i store rom og over spisebord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 11 160
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Smithfield C taklampe fra Flos er en moderne plafond. Skjermen til Smithfield er laget av aluminium, mens opalglasset foran lyskilden passer på at det blir en myk lysfordeling uten blending, til tross for det sterke lyset. Plafonden bruker fire lyskilder og gir mye lys, også godt arbeidslys. Du kan dimme lampen ved behov, noe som gir fleksibilitet. Smitfield er 60 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin i store rom, som allmennbelysning midt i rommet. 
  • Bruk den over spisebord dersom du ikke ønsker takpendel her. 


MONTERING

Smithfield C plafond festes med skruer. 


TILBEHØR

  • Du trenger fire lyspærer, og vi anbefaler matte pærer og Flos sine egne lyspærer som passer til taklampen. Se dem under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler å bruke dimmer til taklampen din, da den gir mye lys. Se den under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Smithfield er en taklampeserie designet av Jasper Morrison for Flos. Denne lampen er inspirert av lampene han så hengende fra kjøttmarkedet i London, kalt Smithfield. Denne er dermed utmerket i rom der du har lyst på et litt mer industrielt preg, og som du både trenger gode lysforhold og muligheten til dempet belysning i. Smithfield kommer i to modeller, en takpendel (S) og en takplafond (C). Begge modellene kommer i flere farger. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809234366
Produktnummer hos leverandør F1370009
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 60
Høyde i cm 21.5
Sokkel E27
Maks watt 70
Antall lyspærer 4