Energy Class: F
FLOS

Skynest Motion - almond/beige

Skynest Motion fra Flos er en skulpturell lampe, som er en blanding mellom taklampe og gulvlampe. Perfekt for deg som vil ha et blikkfang, og ha en taklampe uten å ha takpunkt eller ville ha hjelp av elektriker. Skynest gir mye lys til rommet, og skaper et vakkert lysspill. Mer info under.
- +
kr 45 940
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Skynest Motion fra Flos er en skulpturell lampe og et sikkert blikkfang i rommet. Dette er en blandning mellom taklampe og gulvlampe. Lampen henger i enden på en avstivet ledning, som er festet med en nærmest usynlig wire i taket. På den andre enden er det festet en mer fleksibel ledning som går ned mot gulvet og får hjelp av et lodd. 

Skynest kommer med integrert LED og LED-diodene i skjermen er enkelt å bytte ut selv, hvis/når det trengs. Skynest Motion gir mye lys, og skaper et vakkert, stemningsfullt lysspill i rommet. Den er hele 90 cm i diameter og fordrer at du har plass. Lampen er laget i resirkulert tekstil og aluminium. og er dimbar. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig lampe å bruke som blikkfang i et romslig oppholdsrom, som en stue. 
  • Vil du heller ha Skynest som taklampe eller takplafond, se Skynest S (taklampe) HER, og Skynest C (takplafond) se HER. 


MONTERING

  • Den balanserende, avstivede ledningen festes til taket med wire og en skrue. Loddet kommer ned på gulvet, og lampen kobles til strøm med støpsel i stikkontakt på gulvplan. 
  • Du kan montere Skynest Motion selv. 


TILBEHØR 

  • LED diodene kan skaffes som reservedel og du kan enkelt skifte disse selv. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør med støvkost. 


OM DESIGNET

Skynest taklampe fra Flos er lansert i 2022. Den er designet av Marcel Wanders studio og er en nyskapende lampe som fungerer som et skikkelig blikkfang i rommet. LED dioder er elegant plassert i hele skjermen, noe som skaper en vakker lyseffekt. Den er laget av resirkulert tekstil og lampen i sin helhet er resirkulerbar. Hvert lyselement kan også enkelt byttes ut. Skynest er laget for å vare. Den kommer i flere farger og modeller. Du finner Skynest som takpendel (med ledning) takplafond (tett opp til taket) og som en kombinasjon av tak- og gulvlampe for deg som ikke har takpunkt eller ønsker å koble Skynest direkte til stikkontakt. Alle modellene fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Hos Christiania Belysning får du et godt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198009329
Produktnummer hos leverandør F6394017
Dimbar Ja
Farge Almond/Beige
Materiale Aluminium/tekstil
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 90
Høyde i cm 25
Sokkel Integrert LED
Maks watt 58
Kelvin 2700