FLOS

Skygarden 1 taklampe - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Skygarden 1 taklampe fra Flos er en særegen og stilsikker lampe fra Flos. Den har en enkel utside og skulpturell innside, inspirert av rosetter. Superfin over store runde bord eller bord med ekstra bredde. Også perfekt å henge i rosett som allmennlys i rom med god takhøyde. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 28 840
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Skygarden 1 taklampe fra Flos er en designlampe 60 cm i diameter og 30 cm i høyden. Utsiden av lampen er glatt, mens innsiden er skulpturell med inspirasjon hentet fra rosetter. Dette gjør lampen til et blikkfang. Skygarden gir mye lys, uten å blende. Den kommer med ledning på 2,7 meter, er dimbar og veier 13,6 kg.


ANBEFALT BRUK

  • Skygarden er kjempefin over store runde bord, eller bord med ekstra bredde. Er bordet 300 cm i lengde kan det være fint med to taklamper. 
  • Perfekt til å henge i rosett som allmennlys i rom med stor takhøyde. 


MONTERING

  • Skal du ha den over et bord, anbefaler vi at du monterer den 70 cm fra bordflaten. På den måten ser du mer av stukkaturen inni lampen. 
  • Skygarden festes med skruer.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære, og vi anbefaler Flos sin egen lyspære, som gir nok og godt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler dimmer til lampen. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk klut. 
  • Fjern fettflekker med en fuktig klut. Bruk rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Skygarden er en serie med designlamper desginet for Flos av Marcel Wanders i 2007. Taklampene kommer i to størrelser, Skygarden 1 og Skygarden Small, samt ulike farger. Størrelsene er 60 cm i diameter og 40 cm i diameter. Lampenes design er inspirert av et stukkaturtak. Designeren sier selv dette om ideen til lampen: "I mitt forrige hus hadde jeg et fantastisk antikt dekorert stukkaturtak. Jeg kalte det mitt "skygarden" - hage i himmelen. Hos oss kan du kjøpe Skygarden. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Du kan finne et stort utvalg fra Flos hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198001804
Produktnummer hos leverandør F0001009
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Rustfritt stål/glas/gips
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2.7
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 60
Høyde i cm 30
Sokkel E27
Maks watt 150
Antall lyspærer 1