NYHET
NORTHERN

Reveal taklampe Ø45 - glass

En taklampe som kombinerer moderne formspråk med tradisjonelt håndverk. Et minimalistisk design er beskrivende for denne taklampen. Den gjennomsiktige glassgloben bæres av et LED-lysrør, og gjør denne lampen kul og nyskapende. Taklampen er dimbar og passer perfekt over et bord. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Reveal taklampe fra Northern reflekterer nytenkning og inngår i den skandinaviske designtradisjonen. Designer Silje Nesdal kombinerer moderne formspråk med tradisjonelt håndverk. Taklampene er laget av håndverkere som mestrer glassblåsing til fingerspissene. Hver Reveal-taklampe er derfor helt unik. De runde kuplene bæres av et LED-lysrør med detaljer i messing. Det betyr også at du enkelt kan ta av glasskuppelen for rengjøring. 


LED-lyset blir litt dempet av glasskuppelen, men gir fortsatt et godt lys. Lampene gjør seg best i store rom, der du ikke blir blendet av lyset. Reveal taklampe kan dimmes, så du kan koble til en dimmer hvis du ønsker. Lampen kommer med en hvit gummiledning på 3,7 meter til taket. 


Det bleke, stemningsfulle lyset som lampen gir, skal gjenspeilet lyset ved havet når det gryr av dag. Reveal-taklampe kommer i to størrelser. Den minste er 35 cm i diameter og den største er 45 cm i diameter. De er fine å kombinere sammen i en gruppe eller hver for seg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211911
Dimbar Ja
Materiale Glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 45
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 900
Watt 10
Kelvin 3000