-10%
LOUIS POULSEN

PH utelampe vegg - børstet kobber

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
PH vegglampe fra Louis Poulsen er en nydelig designlampe i børstet kobber til bruk utendørs. Kobberet gir lampen et varmt uttrykk. Skjermen er i flere lag, som gir et lunt lysspill rettet nedover. Passer utmerket til fasade og tåler også kystklima. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 24 952 Vanlig pris kr 27 725
Tilbudet varer t.o.m. 19.06.2024
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Mer om dette produktet

PH utelampe vegg fra Louis Poulsen er designet etter prinsippet basert på et reflekterende flerskjermssystem som styrer det meste av lyset nedover og skaper et vakkert lysspill. Skjermene har en matt hvitmalt innside for å sikre at lysfordelingen blir diffus og behagelig. Utelampen er laget i kobber. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig utelampe vegg til fasade, som husvegg, garasjevegg og ved inngangspartiet. 
  • Passer ypperlig i kystklima - da kobber er hardfør. 


MONTERING

Lampen monteres til fast installasjon. Dette må utføres av en sertifisert elektriker. 


TILEBHØR

Du trenger en lyspære. Vi anbefaler en opal lyspære, slik at du får en jevnt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

PH utelampe vegg er i børstet kobber, og når det er ubehandlet vil kobberet få en irrgrønn farge med tiden. Dette kalles patina. Mange syns dette er flott, men dersom du ikke ønsker patineringen, kan du behandle utelampen. SE HER. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • PH lampe er en betegnelse på alle lamper designet av Poul Henningsen, en dansk arkitekt, designer, journalist og forfatter. Han er likevel mest berømt for sitt arbeid innen belysning, og i 1925 startet han et livslangt samarbeid med Louis Poulsen.
  • Alle PH lamper er laget med tanke på forholdet mellom lysstrukturer, skygge, glans og fargegjengivelse. Henningsens pionerarbeid innen belysning er fremdeles grunnlaget for belysningsteoriene som praktiseres hos Louis Poulsen i dag.
  • PH lamper kommer i alle versjoner: Taklamper, bordlamper, vegglamper, utelamper, gulvlamper. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411182703
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743142880
Dimbar Ja
Farge Børstet kobber
Materiale Kobber
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Høyde i cm 29
Bredde i cm 45
Dybde i cm 50
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1