-20%
LOUIS POULSEN

PH 3/3 taklampe - opalglass

En elegant og moderne videreutvikling av de danske klassikerne fra Louis Poulsen. Lampen gir et blendefritt og behagelig lys som spres til omgivelsene. Gir en smak av elegant retro til de fleste interiør. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 8 840 Vanlig pris kr 11 050
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Mer om dette produktet

PH 3/3 taklampe er en elegant og moderne takpendel inspirert av Louis Poulsens klassikere. Lampen vil løfte ethvert interiør, og passer perfekt i de fleste rom.


PH 3/3 taklampe er en videreutvikling av Poul Henningsens originale 3-skjerm system fra 1926. Numrene i navnet refererer til størrelsen på hver skjerm i lampen. I motsetning til feks PH 3/2, beskrives PH 3/3 som en pendel i 'hel' størrelse. Den største skjermen er på 30 cm, og har proporsjoner mot de mindre på 3:2:1. Dette gjør at lampen er designet for å være helt blendefri, og vil gi et behagelig lys til rommet. På grunn av designet passer denne også bedre til å henge høyere i rommet enn for eksempel PH 3/2.


PH 3/3 er tilgjengelig både med hvitt opalglass, softtouch svartmalt metall med hvit innside eller med en kombinasjon. Denne versjonen vil spre lyset til omgivelsene sine, og dermed gi et godt belyst rom. Ønsker du at lampen i hovedsak skal gi et nedadrettet lys vil PH 3/3 i sort metall, eller PH 3/3 med en kombinasjon være et godt valg.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693000838
Produktnummer hos leverandør 5741106381
Dimbar Ja
Farge Sort/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 28.5
Høyde i cm 30
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned