Prismatchet
LOUIS POULSEN

PH 2/1 bordlampe - blank sort/opal

PH 2/1 bordlampe fra Louis Poulsen er et klassisk designikon laget av Poul Henningsen. Lampen har munnblåst glass som slipper ut et diffust og bløtt stemningslys, og fordeler lyset jevnt. Perfekt på bokhylle, skjenk eller i en vinduskarm. For lyspæreanbefaling og mer info, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 535
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Louis Poulsen PH 2/1 bordlampe er en klassisk lampe som er designet av Poul Henningsen. Lampen har en skjult lyskilde og avgir derfor kun reflektert lys. Dette betyr at du ikke blir blendet eller får et sterkt lys inn i rommet, og du får en behagelig lyssetting. Glasset på Louis Poulsen PH 2/1 er munnblåst trelags opalglass som er blankt på yttersiden og sandblåst på innsiden. Det er dette glasset som gir lampen det unike lyset. Den kommer med en ledning på 1,75 meter med bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt lampe til et mindre bord eller en skjenk.
  • Plasser den i en bokhylle 
  • Sett bordlampen i en vinduskarm.


MONTERING

Enkel montering; skjermene må settes på lampefoten. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB: Glassene må være kalde når de rengjøres, og alt vann må være fordampet før du skrur på lyset igjen.
  • Glass kan kjøpes som reservedel


OM DESIGNET/SERIEN

PH bordlamper fra Louis Poulsen kommer med tre skjermer i munnblåst opalglass. PH lampe er en betegnelse på alle lamper designet av Poul Henningsen, en dansk arkitekt, designer, journalist og forfatter. Han er likevel mest berømt for sitt arbeid innen belysning, og i 1925 startet han et livslangt samarbeid med Louis Poulsen. Alle PH lamper er laget med tanke på forholdet mellom lysstrukturer, skygge, glans og fargegjengivelse. Henningsens pionerarbeid innen belysning er fremdeles grunnlaget for belysningsteoriene som praktiseres hos Louis Poulsen i dag.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!


Spesifikasjoner
Varenr. 5703411570272
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744166153
Dimbar Nei
Farge Blank sort/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.75
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 35.5
Sokkel G9
Maks watt 33
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned