-12%
Panthella LED bærbar bordlampe - opal Panthella LED bærbar bordlampe - opal Panthella LED bærbar bordlampe - opal Panthella LED bærbar bordlampe - opal
Lang leveringstid
Panthella LED bærbar bordlampe - opal
LOUIS POULSEN

Panthella LED bærbar bordlampe - opal

eller
Klikk & Hent
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
En bærbar bordlampe i den ikoniske Panthella-serien fra Louis Poulsen. Lampen er oppladbar, og uten ledning er den lett å flytte med seg hvor som helst. Lampen er trinnvis dimbar, og kan lyse 5 timer på 100% lysstyrke.
Tilbudspris kr 1 755 Vanlig pris kr 1 995
Færre enn 5 på lager,
Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Lampene gir et blendefritt og stemningsskapende lys. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i fire størrelser. Dette er den minste av bordlampene i serien, og er en bærbar modell som lades opp via USB-C kabel. Når den er fullt oppladet, kan den lyse i 5 timer på 100% lysstyrke. Lampen kommer med trinnvis dimmer der du med brytern på lampefoten velger mellom 10%, 33% eller 100% lysstyrke.
Detaljer
Farge Hvit
Materiale Akryl
Diameter i cm 16
Høyde i cm 23.2
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Sokkel Integrert LED
Led-pære kan byttes Ja
Lumen pr lyspære 230
Watt 2.5
Kelvin 2700
Produktets IP-grad 23
Lystype Stemningslys