Glow-dim
ANTIDARK

Palla 1-lys dtw - titan

Palla 1-lys fra Antidark er en baderomslampe til tak og vegg som gir nydelig, jevnt lys, som spres rundt i rommet. Lampen er med integrert LED og har en integrert dim-to-warm funksjon, slik at du kan regulere fargen på lyset ut fra behov. Kommer i flere farger og versjoner. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 349
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Palla 1-lys fra Antidark er en baderomslampe som egner seg utmerket til montering til tak og vegg. Den har IP44, hvilket betyr at lampen er våtromsgodkjent. Palla 1-lys kommer med integrert LED og har en innebygd dim-to-warm funskjon. Dette gir deg stor fleksibilitet til å veksle mellom varmt lys og naturlig lys. Lampen har en opalhvit glasskuppel, som sender ut et jevnt, behagelig lys og lyser opp omgivelsene godt. Lyset spres nemlig i rommet. Palla er 13,5 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Palla 1-lys på badet. 
  • Palla 1-lys er super i taket på et lite bad eller wc. 
  • Dette er en utmerket lampe til å ha ved siden av speilet. Monter da gjerne Palla 1-lys på hver side. Da får du godt lys når du gjør deg klar om morgenen, og kan dimme til lunt, varmt lys på kvelden. 


MONTERING

  • Palla 1-lys er beregnet på fast montering, og festes med skruer. 


OM DESIGNET/SERIEN

Palla er en lampeserie fra Antidark spesielt egnet til bad. Baderomslampene kan monteres i tak og på vegg. Lampene kommer i Palla 1-lys, Palla 2-lys, Palla Mini 1-lys og Palla Mini 2-lys. Alle versjonene kommer i flere farger, og har den samme opalfargede glasskuppelen med integrert LED og dim-to-warm effekt. Palla er 13,5 cm i diameter, mens Palla Mini er 10 cm i diameter. Du får hele serien hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk merkevare som har levert belysning i over 25 år. Antidark leverer belysningsprodukter av høy kvalitet. De gir den litt anonyme belysningen et elegant og moderne design. Hele sortimentet passer sammen, både i stil og lyskvalitet. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872040995
Produktnummer hos leverandør 2-281-01-9
Dimbar Ja, glowdim
Farge Opal/titan
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 13.5
Dybde i cm 13.5
Antall lyspærer 1
Lumen pr lyspære 868
Maks watt 9.7
Kelvin 1800-3000
Levetid 50.000 timer