-20%
NYHET
Energy Class: E
Dimbar
UMAGE

Omni taklampe - messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Omni langbordslampe fra Umage er en nett og fleksibel taklampe, perfekt over spisebord og skrivebord. Den integrerte LED-lyskilden er diskre plassert i taklampen. Lysfeltet er vridbart, og opphenget kan justeres i høyden, slik at du får lyset akkurat der du trenger. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 4 527 Vanlig pris kr 5 659
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Omni langbordslampe fra Umage er nett og fleksibel i et moderne design. Lyskilden er integrert i lampen, og lysfeltet kan roteres 360 grader, slik at du kan få lyset, opp, ned og midt imellom. Selve stangen, som utgjør lampeopphenget, kan justeres i høyden. Du kan senke og heve taklampen etter ønske. Omni gir svært godt, retningsstyrt lys på full styrke, og er dimbar. Lysfargen er på 2700 kelvin, hvilket betyr at den gir varmt lys. Taklampen er 74 cm lang. 


ANBEFALT BRUK

  • Omni langbordslampe er anbefalt over spisebord, og er nett og diskre. Derfor passer den også godt dersom du ønsker en lampe som gir godt lys over en lang flate, uten at den tar for mye plass.
  • Omni taklampe er kjempefin over skrivebord og tilsvarende arbeidsbord. Taklampen gir svært godt lys på full styrke, perfekt for en god arbeidsøkt. 
  • Bruk en langbordslampe over bord opptil 240 cm. 


MONTERING

  • Taklampen festes med skruer. Se monteringsanvisning under for detaljert beskrivelse. 


TILBEHØR

  • For å kunne dimme Omni langbordslampe trenger du å koble den til en ekstern dimmebryter. Har du ikke dette fra før, kan du kjøpe dimmer hos oss. Se anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør Omni langbordslampe med støvkost eller myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Omni er en serie med nette, fleksible lamper fra Umage. Du finner Omni bordlampe, vegglampe og langbordslampe i serien. De er designet av Søren Ravn Christensen.
  • Omni lampene har et svært delikat design, som har flere egenskaper. På grunn av at du kan snu rundt på lyslisten, kan du både få svært godt lys ned på en flate og indirekte lys mot en vegg. Perfekt for både arbeidslys og når du vil skape en hyggelig stemning. 
  • Du kan kjøpe lampene hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302022482
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2248
Dimbar Ja
Farge Messing
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 59
Lengde i cm 74
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1200
Maks watt 22
Kelvin 2700
Levetid 30.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned