LOUIS POULSEN

NJP mini bordlampe - taupe

Tidløst og stilrent design i en varm fargepalett. Et nytt og moderne tillegg til NJP-familien. Lampen gir et direkte, men blendefritt lys, og har stor bevegelsesfrihet. Perfekt på et skrivebord eller nattbord, men også i en vinduskarm eller på en skjenk. Lampen har timerfunksjon og kan dimmes.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 960
5+ på nettlager,
25+ på butikklager,
Mer om dette produktet

NJP mini er det nyeste tillegget i NJP-serien designet av designstudioet nendo for Louis Poulsen. NJP mini er en mindre versjon av NJP bordlampen.


NJP mini gir direkte, blendefritt, horisontalt lys og reflekterer samtidig noe av lyset gjennom baksiden av hodet slik at øvre del av armen lyses opp. Den ergonomiske designen til armaturhodet former lyset og sørger for optimal retning på lyset. Et enkelt mekanisk system gir stor bevegelsesfrihet, slik at lyset alltid kan stilles inn på det perfekte stedet på arbeidsplassen. Armen står konstant i en vinkel på 15°, men armen kan vris rundt fra basen 342°. Skjermen er malt hvit på innsiden og reflekterer behagelig, diffust lys.


NJP mini passer perfekt på et skrivebord eller nattbord eller for eksempel i vinduskarmen, en større hylle eller på en skjenk.


Har tidsurfunksjon for automatisk slukking dersom dette er ønskelig. Den kan da automatisk slås av etter enten 4 eller 8 timer. Lampen har også en dimmer, der man kan ha en lysstyrke fra 15%-100%. Bryteren sitter på lampehodet.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693994984
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 41.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 418
Watt 10
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer