MS BELYSNING

Miami vegglampe - turkis

Miami vegglampe er en kul leselampe på soverommet og ungdomsrommet. Skjermen er tett og styrer lyset i en retning, slik at du får godt lys på boksiden. Lampehodet er vippbart, slik at du kan justere lysretningen noe. Dette er en kul fargeklatt i retrodesign. Mer info under.
- +
kr 489
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Miami vegglampe har tett skjerm og vippbart hode. Lyset styres i en retning og du kan justere lysretningen noe ved å justere lampehodet. Innsiden av skjermen er hvitmalt, som reflekterer lyst og gjør at du får mer lys. Den er ikke dimbar, og kommer med bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Fungerer utmerket som leselampe på soverommet, ved senga. 
  • Stilmessig egner den seg også som leselampe på ungdomsrommet. 
  • Designet passer inn i hyttemiljøer, og Miami vegglampe er fin å bruke som leselampe på hytta også. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære til din vegglampe. Her anbefaler vi en matt kronepære. Den er litt mindre enn vanlige pærer, slik at den ikke skal stikke ut. Med vår anbefalte lyskilde får du godt og jevnt leselys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med en myk klut. Fettflekker og smuss kan fjernes med en fuktig klut, og evt. litt mild såpe uten slipemiddel og skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Miami er en lampeserie med vegglamper og gulvlamper i flere farger. Gulvlampene har to lampeskjermer, og er supre til både å gi leselys og romlys, da lampehodene er justerbare. Vegglampen fungerer utmerket som leselampe ved senga. Designet er retroinspirert, med røffe detaljer og litt kantede former. Dette myknes igjen opp av den matte fargen, som er mer i det nordisk hjørnet. Kule lamper som er fine å bruke sammen i hjemmet for et helhetlig uttrykk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7024080001675
Produktnummer hos leverandør 9400000167
Dimbar Nei
Farge Sort/Turkis
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Festes med skruer
Diameter i cm 11.5
Høyde i cm 14
Dybde i cm 18
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40