MS BELYSNING

Miami gulvlampe H135 - svart

Miami gulvlampe er en retroinspirert lampe med to lampeskjermer. Skjermene er justerbare, slik at du kan bruke den ene som leselampe og den andre til å lyse opp i tak eller mot en vegg, slik at den gir indirekte stemningslys til rommet. Praktisk og kul. Mer info under.
- +
kr 1 719
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Miami gulvlampe er en nett gulvlampe med to skjermer i metall, som er plassert i ulik høyde. Selve basen og lampeskjermene er i den samme mattlakkerte fargen. Skjermene kan vippes opp og ned, slik at du kan justere lysretningen, og få både en uplight-effekt og nedadrettet leselys. Uplight betyr at lyset rettes oppover mot en vegg eller mot taket. Når lyset treffer vegg/takflaten, reflekteres det ut i rommet. Dermed får du et indirekte, behagelig lys som bidrar til å lyse opp rommet. Gulvlampen evner dermed å både gi leselys og lys til rommet. Den er 135 cm høy, og har bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Egner seg utmerket ved siden av en godstol eller sofa. 


MONTERING

Gulvlampen kommer flatpakket og er enkel å montere. Du trenger kun å skru sammen lampefoten. Bruksanvisning følger med. 


TILBEHØR

Du trenger to kronepærer med E14-sokkel. Vi anbefaler matte pærer, for å sikre et jevnt og godt lys. Se dem under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med en myk klut. Fettflekker og smuss kan fjernes med en fuktig klut, og evt. litt mild såpe uten slipemiddel og skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Miami er en lampeserie med vegglamper og gulvlamper i flere farger. Gulvlampene har to lampeskjermer, og er supre til både å gi leselys og romlys, da lampehodene er justerbare. Vegglampen fungerer utmerket som leselampe ved senga. Designet er retroinspirert, med røffe detaljer og litt kantede former. Dette myknes igjen opp av den matte lakken, som er mer i det nordisk hjørnet. Kule lamper som er fine å bruke sammen i hjemmet for et helhetlig uttrykk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7024080001682
Produktnummer hos leverandør 9400000168
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Diameter i cm 11.5
Høyde i cm 154
Bredde i cm 36
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40