NORTHERN

Into vase - mirror/steel

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Into vase fra Northern er en populær vase i norsk design og er praktisk og multifunksjonell. Du kan bruke den som vase for friske blomster. Når disse har visnet kan du legge vasen ned og bruke som skål for frukt, smykker, brev e.l. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Into vase fra Northern er superpraktisk, multifunksjonell og vakker. Den kommer i reflekterende stål, en populær finish. Den kan brukes som vase og skål. Into vase er 30 cm høy, 7 cm vid og 16 cm lang. Den veier 1,6 kg og er laget i stål. 


ANBEFALT BRUK

  • Into vase er multifunksjonell, og kan brukes som mer enn en vase.
  • Står den vertikalt kan du bruke den som vase til friske blomster. Legger du den ned horisontalt fungerer Into vase som skål for frukt, duppeditter, smykker eller brev.
  • Into vase er egnet der du ønsker å bruke dets bruksområder, og er et blikkfang i ethvert rom. 


VEDLIKEHOLD

  • Into vase er laget i stål, og børe rengjøres varsomt med en myk klut, evt. litt vann eller mild såpe. Unngå sterke kjemikalier, da det kan ødelegge overflaten. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Into Vase er designet av det anerkjente norske designerduoen Morten & Jonas. De er kjent for sin eksperimentelle tilnærming til tradisjonell nordisk stil, og de bruker spennende, moderne farger i designene sine.
  • Vasen er et slående midtpunkt som kan forvandle bruksområde avhengig av ditt behov. 
  • Into Vase er tilgjengelig i fire forskjellige finisher og farger. Hos oss får du den i mirror/steel og lys grå. 


OM LEVERANDØREN

  • Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. I tillegg lager de møbler og andre interiørvarer. 
  • Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 
Spesifikasjoner
Varenr. 7073337001685
Produktnummer hos leverandør 3163
Farge Speilblank
Materiale Metall
Produktets IP-grad 0
Høyde i cm 30
Bredde i cm 16
Dybde i cm 7