Oppladbar
FLOS

In Vitro Unplugged oppladbar - terracotta

In Vitro Unplugged fra Flos er en oppladbar bærbar designlampe som er stilren i uttrykket og nærmest som et vakkert smykke. Du kan ta den med deg rundt, både ute og inne. Super å ta med ut på terrassen eller plassere den på et bord. Mer info under.
- +
kr 11 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

In Vitro  Unplugged fra Flos er oppladbar og har seks timers batterilevetid. Du lader den via USB-C-kabel. Lampen har innebygget LED og har fire justerbare lysintensiteter. Lysstyrken tilpasses enkelt gjennom den optiske berøringssensoren integrert i lampehodet. Lampen har en smart stropp på toppen, som gjør det enkelt å transportere den.


ANBEFALT BRUK

  • In Vitro Unplugged sikrer deg perfekt belysning overalt fra terrassen til campingferien. Ta den imidlertid med inn sammen med hageputene. 
  • Plasser lampen på et bord, for å lyse opp litt ekstra. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • På delene i stål, bruk vaskemiddel som er dedikert for stål. 


OM DESIGNET/SERIEN

In Vitro Unplugged er en del av en liten serie, og er inspirert av den gammeldagse petroleumslampen som var et fast inventar før i tiden. Den kommer i flere farger, og finnes hos oss også i vegglampe. Lampen er designet av franske Philippe Starck for Flos. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198009084
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør F018E21K025
Dimbar Ja, 4-trinns dimming
Farge Terracotta
Materiale Metall
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 13.2
Høyde i cm 30.2
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 115
Maks watt 2.5
Kelvin 2700
RA-indeks 90
Utstrålingsvinkel 106
Monteringsanvisning Last ned