NYHET
NORTHERN

Heat XL taklampe Ø95 - stål

En drømmende og glødende taklampe fra Northern. Lampen er laget for hånd i flettet rustfritt stål og har en skylignende form. En skikkelig statement-lampe som er et blikkfang i rommet. Den gir hjemmet ditt personlighet og passer perfekt i et rom med stor takhøyde eller i trappegangen. For lyspæreanbefaling og flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 14 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Heat taklampe fra Northern er som en glødende sky i rommet. Den er håndlaget i flettet stål, og har en leken, organisk og myk form. Lampen gir et drømmende, atmosfærisk lys og er perfekt i rom med stor takhøyde eller i trappegangen. En skikkelig skulpturell lampe som er et blikkfang i rommet. Heat gir hjemmet en personlighet.


Heat taklampe kommer i tre størrelser: Small, Large og XL. De to største variantene bør henge i et rom med stor takhøyde og romfølelse, den minste passer inn i mindre rom også. Lampen kommer med en ledning i sort gummi på 3,7 meter. Den finnes også i to farger; messing og stål. Takpendelen trenger en lyspære med E27 sokkel og maksimalt 100 watt. Se vår lyspæreanbefaling under for å få best mulig resultat. 


Heat taklampe er designet av Johanna Forsberg, en svensk designer som, i tillegg til å være svært kunstnerisk, også har et sosialt engasjement. Hun ønsket å fremme kunstneriske ferdigheter blant de som er dårligere stilt sosialt i samfunnet.

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018214868
Dimbar Ja
Farge Stål
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 85
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 100