NORTHERN

Heat small taklampe Ø55 - messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Heat taklampe fra Northern er en skulputrell stemningsskaper, som er godt egnet i stua, på soverommet og over spisebordet. Lampen er i flettet messing og er håndlaget i Sverige, som ledd i et sosialt prosjekt. Hver lampe er et unikt blikkfang i rommet. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 490
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Heat taklampe fra Northern er i flettet messing og minner litt om en glødende sky. Taklampen er utvilsomt et skulpturelt blikkfang i rommet. Den kommer med takkopp og sort gummiledning på 3,7 meter. Heat kommer i tre størrelser: small, large og xl. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Heat taklampe i stua eller på soverommet. Alle lampene tåler ekstra takhøyde fint. Den største, xl, anbefaler vi kun hvis du har ekstra takhøyde. Hvis du har lavere takhøyde kan du gå for small og/eller large.
  • Heat taklampe small også være super over spisebordet. Du trenger en pendel over et spisebord som er mellom 120 og 180 cm. Er spisebordet ditt 240 eller enda lenger kan du med fordel bruke to pendler. 


MONTERING

  • Taklampen festes med krok. Se monteringsanvisning under spesifikasjoner.
  • Skal du bruke den over et spisebord, anbefaler vi å montere den ca. 65-75 cm fra bordflaten. 


TILBEHØR

Hvilken lyspære du bruker har mye å si for hvordan materialene kommer frem og stemningen lampen gir. Vi anbefaler en klar LED-globepære for best resultat. Med sin runde og over gjennomsnittet store form er den super å bruke siden lyskilden også er synlig. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Heat taklampe er designet av Johanna Forsberg, en svensk designer som, i tillegg til å være svært kunstnerisk, også har et sosialt engasjement. Hun ønsket å fremme kunstneriske ferdigheter blant de som er dårligere stilt sosialt i samfunnet. Lampene er håndflettet i Sverige som ledd i prosjektet. De kommer i tre størrelser og i rustfritt stål og messing. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018214820
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 482.
Dimbar Ja
Farge Messing
Materiale Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 55
Høyde i cm 30
Sokkel E27
Maks watt 100
Antall lyspærer 1