NYHET
Oppladbar
FRANDSEN

Grasp oppladbar vegglampe - beetroot

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Grasp vegglampe fra Frandsen er oppladbar og gir godt lys. Det er et unikt produkt i sin kategori. Grasp oppladbar vegglampe egner seg utmerket som leselampe ved seng, sofa og som ekstra lampe på et sted du ikke har strømuttak. Lyskilde følger med. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 045
Bestillingsvare: På vårt lager om 9-14 virkedager
Mer om dette produktet

Grasp oppladbar vegglampe fra Frandsen er et unikt produkt; en oppladbar vegglampe som gir godt lys. Designet er elegant og minimalistisk, og lampen er i metall. Lyset rettes nedover og spres over en relativ stor flate. Lyspæren er oppladbar, og lades opp med USB. Lyspæren har tre lysstyrker som du kan veksle mellom ved å trykke på en knapp på lyspæren. På full styrke lyser den svært godt, og varer i 12 timer. På de lavere lysstyrkene lyser den lenger. Grasp vegglampe er 7,1 cm høy, 15 cm bred og 16,5 cm dyp. Den kommer i flere farger. Grasp er våtromsgodkjent. 


ANBEFALT BRUK

  • Grasp oppladbar vegglampe egner seg godt som både leselampe og stemningslampe ved sengen. Bytt mellom lysstyrkene etter behov. 
  • Bruk Grasp vegglampe ved sofa for godt leselys og stemningslys. 
  • Perfekt å ha Grasp vegglampe steder der du ikke har lett tilgang til strøm. 


MONTERING

  • Behøver kun enkel montering. Skru fast lampen der du ønsker, skru inn den oppladbare lyspæren som medfølger og du er klar. Se detaljert info i monteringsanvisningen i spesifikasjonsfeltet under. 


TILBEHØR

  • Alt er inkludert, men vi anbefaler å kjøpe med en ekstra oppladbar lyskilde. Da kan du lade opp en, mens den andre lyser, og du sikrer at du alltid har lys i lampen din. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med støvkost eller myk klut. Fettflekker og smuss kan fjernes med fuktig, myk klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Grasp oppladbar er en serie med danske designlamper designet av Thomas Albertsen. Lampene er multifunksjonelle i mange forstand - alle kan brukes ute og inne hele året. De bruker samme type lyskilde, som er den unike One oppladbar LED lyspæren. Denne kommer med lampen og kan kjøpes ekstra ved siden av. Den lades opp med USB og skrus deretter rett i lampen. 
  • Ta lampene med deg dit du vil, eller la den stå som et smykke et sted i eller utenfor hjemmet. 
  • Grasp lampeserie vant Bo Bedre og Bolig Magasinets pris for "Årets portable" i 2024. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen Lighting er en dansk leverandør av designlamper grunnlagt i 1968. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av deres mange nydelige og populære lamper som passer godt i skandinaviske hjem.

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410541399
Produktnummer hos leverandør 136777
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Beetroot
Materiale Metall
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Skruer
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 7.1
Bredde i cm 15
Dybde i cm 16.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 150
Maks watt 4
Kelvin 2700
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned