NORTHERN

Granny lysestake H16 - sort

Granny lysestake fra Northern er i nordisk stil, med en moderne vri på et klassisk design. Lysestaken er praktisk og passer inn overalt. Granny kommer i flere størrelser og farger og er fine å kombinere sammen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 550
Færre enn 5 på nettlager
45+ på butikklager
Mer om dette produktet

Granny lysestake i sort fra Northern er moderne og praktisk. Lysestaken lager ikke søl. Smeltet voks blir fanget opp i skålen som utgjør basen. Du kan også enkelt fjerne gammel stearin og feste et nytt stearinlys med det lille messinghjulet på siden. Granny kommer i flere størrelser, hvorav denne er 16 cm i høyden. 


ANBEFALT BRUK

  • Passer inn overalt der du ønsker litt hyggelig levende lys. 
  • Plasser i vinduskarm, på skjenk på middagsbordet m.m. 
  • Fin å kombinere sammen med de andre størrelsene og/eller fargene. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr, myk klut eller støver. 
  • Fjern evt. smuss med en fuktig klut. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Granny lysestake fra Northern er designet av Rudi Wulff i 2015. Designet er helt i tråd med nordisk stil og er enkelt og tidløst. Granny har en moderne vri på den klassiske lysestaken. 
  • Granny kommer i fire størrelser og flere farger. Det er fint å kombinere flere staker sammen, for å skape en helhet i interiøret. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018218071
Produktnummer hos leverandør 807.
Farge Sort
Materiale Stål
Produktets IP-grad 0
Høyde i cm 16