FLOS

Gatto Piccolo bordlampe H31 - hvit

Gatto Piccolo bordlampe er en skulpturell bordlampe fra italienske Flos. Designlampen gir et mykt og behagelig lys og kommer med dimmebryter på ledningen. Super lampe på et nattbord, kommode eller sidebord. Mer info.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 990
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Gatto Piccolo bordlampe fra Flos er en italiensk designlampe, som gir et mykt og behagelig lys gjennom det hvite stofflignende omtrekket. Basen har en innvendig struktur i stål og er trukket med et unikt konkong-resin som utgjør den karakteristiske skjermen. Bordlampen har en ledning på 1,8 meter med dimmebryter på ledningen, som gjør det mulig å tilpasse lysstyrke etter behov. 


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe på soverommet. Plasser den på nattbordet eller en kommode. 
  • Kjempefin på en skjenk eller sidebord i stuen - alene eller sammen med sin "storebror" Gatto bordlampe. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære til din lampe, og vi anbefaler en matt pære for å sikre jevn fordeling av lyset. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Bruk en støvkost eller swifferkost når du skal rengjøre lampen din. 


OM DESIGNET/SERIEN

Gatto er designet av brødreparet Achille og Pier Giacomo Castigliono for Flos i 1960. En tidløs lampe med et spennende formspråk som lett blir blikkfanget i rommet. Skjermen er lett gjennomsiktig, og gir stemningsfull belysning i rommet. Bordlampen kommer i to størrelser; Gatto Piccolo, som er 31 cm i høyden, og Gatto bordlampe som er 58 cm høy. Bordlampene er både fine alene og sammen. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809233758
Produktnummer hos leverandør F2701009
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit
Materiale Metall/Cocoon
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 21
Høyde i cm 31
Sokkel E14
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned