FLOS

Gatto bordlampe H58 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Gatto bordlampe er en skulpturell designlampe fra italienske Flos. Den gir et mykt og behagelig lys og kommer med dimmebryter på ledningen. Super å bruke som gulvlampe eller bordlampe. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 670
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Gatto bordlampe fra Flos er en italiensk designlampe, som gir et mykt og behagelig lys gjennom det hvite stofflignende omtrekket. Basen har en innvendig struktur i stål og er trukket med et unikt konkong-resin som utgjør den karakteristiske skjermen. Bordlampen har en ledning på 1,8 meter med dimmebryter på ledningen, som gjør det mulig å tilpasse lysstyrke etter behov. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin på en skjenk eller sidebord i stuen - alene eller sammen med sin "lillebror" Gatto Piccolo bordlampe. 
  • Egner seg svært godt som gulvlampe ved den lave delen av veggen i rom med skråtak. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære til din lampe, og vi anbefaler en matt pære for å sikre jevn fordeling av lyset. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Bruk en støvkost eller swifferkost når du skal rengjøre lampen din. 


OM DESIGNET/SERIEN

Gatto er designet av brødreparet Achille og Pier Giacomo Castigliono for Flos i 1960. En tidløs lampe med et spennende formspråk som lett blir blikkfanget i rommet. Skjermen er lett gjennomsiktig, og gir stemningsfull belysning i rommet. Bordlampen kommer i to størrelser; Gatto Piccolo, som er 31 cm i høyden, og Gatto bordlampe som er 58 cm høy. Bordlampene er både fine alene og sammen. Den største kan også brukes som gulvlampe, særlig egnet i rom med skråtak. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703809233741
Produktnummer hos leverandør F2601009
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit
Materiale Metall/Cocoon
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 38.5
Høyde i cm 58
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned