NORDLUX

Freya taklampe Ø35 - beige

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Freya taklampe fra Nordlux er superfin over et lite rundt bord og over spisebord, da gjerne flere sammen. Den har en organisk form og myke linjer. Taklampen gir et dempet, jevnt og nedadrettet lys. Lyspæren er skjermet. Egner seg for rom med takhøyde opptil 3,5 m. Se mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Freya taklampe fra Nordlux har en organisk form og myke linjer. Lampen er 35 cm i diameter og kommer med en ledning på maksimalt to meter. Lampen er i metall og er matt lakkert. Skjermen er tett, som gjør at lyset sendes nedover. Lyspæren er skjermet av en underskjerm. Rundt denne er det en diffuser som mykner lyset og sprer det jevnt ut. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin å bruke over et lite rundt bord, slik at du får godt lys på bordflaten uten å blende omgivelsene rundt. Eksempelvis et kjøkkenbord. 
  • Bruk den over et spisebord, da gjerne flere sammen. For et bord på 120 cm trenger du en lampe. For et bord på 240 cm trenger du tre lamper for best resultat. 
  • Egner seg godt i rom med god takhøyde også, opptil 3,5 meter. 


MONTERING

  • Freya taklampe festes med krok. 
  • Takkoppen er i plast, som gjør det enkelt å få den seriekoblet. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære. Vi anbefaler en matt lyspære, som gjør at du får jevnt lys gjennom skjermen og diffuseren. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler å bruke dimmer til taklampen din, slik at du har større mulighet til å regulere lysmengde ut fra behov. Da kan du dimme opp til arbeidslys og ned til stemningslys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en myk klut. Trenger du å fjerne smusk eller fettflekker kan du bruke en fuktig klut, eventuelt litt mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Freya er en lampeserie fra Nordlux, og hos oss får du den i bordlampe og taklampe. Nydelige lamper med myke, organiske linjer, som passer perfekt inn i nordiske hjem og nordisk stil. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og utelamper. Vi har et godt utvalg fra Nordlux, som er særlig stor innen utendørsbelysning hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924011740
Produktnummer hos leverandør 2213083009
Dimbar Ja
Farge Beige
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 35
Høyde i cm 17
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned