Lang leveringstid
&TRADITION

Flowerpot VP8 vegglampe - gråbeige

En harmonisk vegglampe fra &Tradition. Lampen har et enkelt, men elegant preg over seg. Skjermen består av to halve kuler i metall montert mot hverandre, noe som gir blendefritt lys. Flott for eksempel ved siden av sengen, sofaen eller over en skjenk. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 140
5+ på nettlager,
30+ på butikklager,
Mer om dette produktet

Flowerpot VP8 vegglampe er det nyeste medlemmet i Flowerpot-serien. Serien er designet av danske Verner Panton i 1968, og ble synonymt med Flower Power bevegelsen på slutten av 60-tallet. Med sine avrundede former, representerer lampen harmoni og et brudd med en tradisjon som handlet om skarpe kanter og stramme linjer.


Flowerpot-serien er designet som to halvsirkler av ulik størrelse montert mot hverandre. Dette gjør at du ikke ser lyspæren, og alle lampene er derfor 100% blendefrie.


Flowerpot kommer som takpendel i tre størrelser, som vegglampe samt tre ulike bordlampemodeller, og i en mengde ulike farger. Her er det alle muligheter til å finne lampen som popper i ditt interiør. Monter gjerne flere pendler sammen, på rekke eller i en klynge. Å kombinere bordlampe, vegglampe og taklampe fra samme serie, gir også et harmonisk inntrykk i rommet.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385020296
Dimbar Nei
Farge Gråbeige
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 23
Høyde i cm 35.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 40