-10%
LOUIS POULSEN

Flindt Garden spyd H69 startpakke - aluminium

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Flindt Garden fra Louis Poulsen er utmerket til å lyse opp blomsterbed og gangstier. Flindt gir godt lys på bakken og tilfører en lun stemning. I startpakken får du med pullert med spyd du kan stikke i jorden, en ledning og adapter. Du kan montere Flindt selv, og koble opptil seks pullerter til samme adapter. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 4 945 Vanlig pris kr 5 495
Tilbudet varer t.o.m. 19.06.2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Flindt Garden spyd fra Louis Poulsen er et hagespyd/pullert i sølvfarget aluminium. Den er 69,5 cm høy og 5 cm i diameter.


Startpakken inneholder en pullert som er montert på en pigg og kan stikkes rett i bakken, samt adapter og en ledning på 5 meter. Ledningen er med støpsel som du kan plugge rett i stikkontakten. Det gjør at du ikke trenger elektriker for å montere Flindt Garden. Adapteren plasseres eksternt fra pullerten.  Den kan drive opptil seks pullerter, i en sone på maks tretti meter. Vil du ha flere pullerter på rekke/i et bestemt område, trenger du å kjøpe Flindt Garden påbygg i tillegg. 


Pullerten har integrert og energibesparende LED-lyskilde. Flindt Garden gir godt lys, og lysspredningen er bred og nedadrettet. Lyskilden er plassert i en asymmetrisk utskjæring på siden av pullerten. Lyset reflekteres i basen, og gir lyset som treffer bakken en organisk form. samtidig sprer en lun atmosfære i sonen i og rundt pullerten. Det er fem års overflategaranti på Flindt Garden pullert.


ANBEFALT BRUK

 • Kjempefin i blomsterbed, der de lyser opp planter og blomster og sprer en lun stemning. 
 • Også velegnet til gangstier. Pullerten bidrar til at du ser godt der du går, og får en stemningsfull atmosfære i gangsonen. Lyset styres ned og lyser opp bakken, samtidig som du får et indirekte stemningslys gjennom refleksjonen i basen. 
 • Pass på at du ikke plasserer pullerten der du får brøytekanter om vinteren
 • NB: Pullerten er ikke egnet til kystområder. Bor du nærme kysten, les HER hvilke utelamper du bør velge.


MONTERING

 • Stikk pålen i bakken, dette er lettest å gjøre når frosten er ute av bakken.
 • Pullerten kobles til adapteren ved hjelp av standardstøpsler som leveres med lampen. 
 • Ledningene skal ligge over bakken.
 • Startpakken er basispakken. Ønsker du å ha flere pullerter på rekke/i en bestemt sone, kan du kjøpe flere pullerter som er beregnet til å bygge på. Disse kobles til adapteren med tilhørende ledning. Se disse under anbefalt tilbehør.
 • Maksimal avstand til siste pullert er tretti meter. 


TILBEHØR

 • Ønsker du flere hagespyd på rekke langs gangsonen f.eks., kan du enkelt bygge ut ved å kjøpe samme produkt som heter påbygg. Se disse under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

 • Vask lampen og fjerne evt. insekter. Tørk over lampen med en lett fuktig klut.
 • Smør inn evt. skruer med fett, da holder de seg rustfrie. 
 • Vi anbefaler å vedlikeholde utelamper minst en gang i året. Da holder lampene seg fine lenge. 


OM DESIGNET/SERIEN

Flindt utelamper er en lampeserie fra Louis Poulsen som er designet av den prisbelønte danske designeren og arkitekten Christian Flindt. Ideen bak det skulpturelle designet oppstod i 2011,  da det var ønske om en mer raffinert type pullert for å lyse opp en park ved siden av en utstilling i den danske kunsthallen Kunsthal Brænderigården på Jylland, i dag kjent som Viborg Kunsthal. Herfra ble serien utvidet, da den enkle estetikken, sammen med funksjonell og behagelig belysning gjorde Flindt utelamper veldig populært. Dette produktet er utformet slik at 100 % av produktet kan demonteres og gjenbrukes. Hos oss finner du pullerter i to størrelser og farger, samt utelamper til vegg i tre størrelser og to farger. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693647415
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 5747402814
Farge Aluminium
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 5
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 69.5
Bredde i cm 5
Lengde i cm 5
Maks watt 6.5
Antall lyspærer 1
Monteringsanvisning Last ned