-10%
LOUIS POULSEN

Flindt Garden spyd H34 påbygg - corten

Flindt Garden fra Louis Poulsen er utmerket til å lyse opp blomsterbed og gangstier. Flindt gir godt lys på bakken og tilfører en lun stemning. Denne forutsetter at du har et startsett med adapter å koble den til. Du kan montere Flindt selv, og koble opptil seks pullerter til samme adapter. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 3 163 Vanlig pris kr 3 515
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet
 • Flindt Garden spyd fra Louis Poulsen er et hagespyd/pullert i cortenfarget aluminium. Den er 34,5 cm høy og 5 cm i diameter.
 • Flindt Garden påbygg er tilleggsproduktpakken og må brukes sammen med hovedpakken; Flindt Garden startpakke med adapter.
 • Tilleggspakken inneholder en pullert som er montert på en pigg og kan stikkes rett i bakken. I tillegg til en ledning på fem meter og et koblingsstykke/T-kontakt. Tilleggspakken gjør det mulig å koble opptil seks pullerter til samme adapter i en sone på maks 30 meter fra adapteren. Adapter får du med i startpakken. Du trenger ikke elektriker for å montere Flindt Garden.
 • Pullerten har integrert og energibesparende LED-lyskilde. Flindt Garden gir godt lys, og lysspredningen er bred og nedadrettet. Lyskilden er plassert i en asymmetrisk utskjæring på siden av pullerten. Lyset reflekteres i basen, og gir lyset som treffer bakken en organisk form. samtidig sprer en lun atmosfære i sonen i og rundt pullerten. 


ANBEFALT BRUK

 • Kjempefin i blomsterbed, der de lyser opp planter og blomster og sprer en lun stemning. 
 • Også velegnet til gangstier. Pullerten bidrar til at du ser godt der du går, og får en stemningsfull atmosfære i gangsonen. Lyset styres ned og lyser opp bakken, samtidig som du får et indirekte stemningslys gjennom refleksjonen i basen. 
 • Pass på at du ikke plasserer pullerten der du får brøytekanter om vinteren.


MONTERING

 • Stikk pålen i bakken, dette er lettest å gjøre når frosten er ute av bakken.
 • Pullerten kobles til adapteren ved hjelp av standardstøpsler som leveres med lampen. 
 • Ledningene skal ligge over bakken.
 • Startpakken er basispakken. Ønsker du å ha flere pullerter på rekke/i en bestemt sone, kan du kjøpe flere pullerter som er beregnet til å bygge på. Disse kobles til adapteren med tilhørende ledning. Se disse under anbefalt tilbehør.
 • Maksimal avstand til siste pullert er tretti meter. 


TILBEHØR

 • Du trenger startpakke i tillegg til påbygg. Du kan totalt koble seks pullerter til samme adapter. Se startpakke under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

 • Vask lampen og fjerne evt. insekter. Tørk over lampen med en lett fuktig klut.
 • Smør inn evt. skruer med fett, da holder de seg rustfrie. 
 • Vi anbefaler å vedlikeholde utelamper minst en gang i året. Da holder lampene seg fine lenge. 


OM DESIGNET/SERIEN

Flindt utelamper er en lampeserie fra Louis Poulsen som er designet av den prisbelønte danske designeren og arkitekten Christian Flindt. Ideen bak det skulpturelle designet oppstod i 2011,  da det var ønske om en mer raffinert type pullert for å lyse opp en park ved siden av en utstilling i den danske kunsthallen Kunsthal Brænderigården på Jylland, i dag kjent som Viborg Kunsthal. Herfra ble serien utvidet, da den enkle estetikken, sammen med funksjonell og behagelig belysning gjorde Flindt utelamper veldig populært. Dette produktet er utformet slik at 100 % av produktet kan demonteres og gjenbrukes. Hos oss finner du pullerter i to størrelser og farger, samt utelamper til vegg i tre størrelser og to farger. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693640065
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 5747402542
Farge Rust
Materiale Metall
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 5
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 34.5
Bredde i cm 5
Lengde i cm 5
Sokkel Integrert LED
Maks watt 6.5
Monteringsanvisning Last ned