ANTIDARK

Easy W3100 3-lys - sort

En stilren og fleksibel spot som kan vris 360 grader slik at du får lyset akkurat dit du trenger det. Kan brukes både alene, for å lyse opp et hjørne eller en spesiell detalj du har lyst til å sette fokus på, eller sammen med flere for å lyse opp et større område. Lampen har integrert LED og er dimbar. Fleksibiliteten gjør at den også er fin å bruke i skråtak.
- +
kr 3 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Easy W3100 3-lys er en del av en elegant og funksjonell spotserie fra Antidark. Serien fås i to størrelser, og med både ett, to eller tre spothoder. Lampen er superfleksibel og selv etter montering, kan du snu spotten 360 grader vertikal og 90 grader horisontalt.


Lampen har integrert LED med ekstra lang levetid. Fargetemperaturen er 2700K, som betyr gyllent varmt. Spotten gir mye lys, og er dimbar. 


Easy har et kult design, og kommer med ekstra plate i sort/hvit, som du kan feste bak på spothodet. Med sitt stilrene og anonyme utseende, kan lampen brukes overalt; enten alene eller flere sammen, for å lyse opp et større område. Vinklingsmulighetene på spotten gjør den svært anvendelig, Easy er utmerket som effektbelysning for å lyse opp bilder på veggen, et mørkt hjørne, en hylle eller plante som fortjener litt oppmerksomhet.  

Easy er også velegnet som gangbelysning og helt super å bruke i skråtak. Her er det ofte vanskelig å finne lamper som fungerer godt. Med sin enorme fleksibilitet, kan Easy løse dette for deg. På grunn av sitt sterke lys, fungerer Easy også godt i rom der det er høyt under taket. Husk at spottene bør være justert slik at de treffer en flate, for å unngå blending. 


Lampe fås i sort og hvit. Velg hvit lampe hvis du har hvitt tak og du ønsker en lampe som forsvinner litt, og velg sort om du liker kontrastene eller vil fremheve eller komplettere andre sorte detaljer i interiøret.


Lampen er beregnet for fastmontering, men man kan lage utfresing/ et litt hull til ledning, dersom den skal brukes på åpent anlegg. 


EASY Trippel W3100 består av tre spots med en diameter på 10 cm hver. Fåes i både sort og hvit.

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872019625
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-215-11-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminiun/PVC
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 10.3
Lengde i cm 32.4
Antall lyspærer 3
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 2220
Maks watt 28.2
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned