ANETA LIGHTING

Mushi bordlampe H21 - hvit

Mushi bordlampe fra Aneta er en It-lampe - en trendy og søt sopplampe som sprer lunt lys. En nydelig stemningslampe i glass som passer utmerket i hyller, på skjenk eller nattbord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 899
Færre enn 5 på nettlager
35+ på butikklager
Mer om dette produktet

Mushi bordlampe fra Aneta er en trendy sopplampe i glass. Lyset spres gjennom den melerte glasskjermen og lyser opp omgivelsene på stemningsfullt vis. Bordlampen har et mønster av hvite flekker som gir hver lampe et unikt design. Mushi er liten og nett med sine 21 cm høyde og 16 cm i diameter på det bredeste. Den kommer med ledning og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Mushi bordlampe er perfekt på nattbordet. Her gir den koselig og lunt lys og gjør soverommet innbydende. 
  • Plasser Mushi bordlampe i hyller, enten en bokhylle eller under TV-benken. 
  • Mushi er kjempefin på sidebord, skjenk og i vinduskarm.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E14-sokkel. Vi anbefaler en klar lyspære med ekstra varmt lys (2100 kelvin), og med 3-trinnsdimming, der du kan velge mellom tre lysstyrker ved hjelp av vanlig bryter. Det gir deg større fleksibilitet til å justere lysstyrke. Det gir et ekstra lunt og stemningsfullt lys. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Du kan også velge en vanlig dimbar lyspære med E14 sokkel og kjøpe med plug-in dimmer hvis du ønsker. Se anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med støvkost. Fettflekker kan fjernes med en fuktig klut med evt. litt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Mushi bordlampe fra Aneta er tidenes It-lampe. Sopplamper i melertfarget glass er kjempepopulære og helt i tiden. Mushi sklir rett inn i den trenden og piffer opp hjemmet med trend og hygge. Mushi kommer i to størrelser: 28 cm og 21 cm i høyden. Begge fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Aneta Lighting er et svensk selskap som i 1947 startet å produsere og selge lamper, og siden har levert kvalitetslamper til mange hjem. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Aneta Lighting. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7041661277076
Produktnummer hos leverandør 18311-61
Dimbar Nei
Farge Opal/Grå
Materiale Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 21
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 25