NYHET
NORTHERN

Blush rail 5-lys L150 - varm beige

En langbordslampe med et stilrent nordisk uttrykk. Lampen er forseggjort og elegant. Den passer perfekt over et langbord og en kjøkkenøy. Lampen lyser opp godt der du trenger, og har nedadrettet lys. Med sitt slanke utseende tar den ikke for mye oppmerksomhet. Den kommer med integrert LED og er dimbar, slik at du kan tilpasse lysstyrken til stemningen du ønsker å ha. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 290
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Blush rail 5-lys fra Northern er laget av den norske designerduoen Morten & Jonas. Blush er en langbordslampe med fem lys, som sammen sprer lyset godt ut over en stor flate. Lyset er nedadrettet og lampen passer perfekt over en kjøkkenøy eller et langbord. Blush langbordslampe kommer med integrert LED og er dimbar, slik at du kan skape den ønskede stemningen til enhver tid. Den har en ledning på 3,7 meter til taket, og kan selvsagt kortes inn for å passe ditt behov.


Med sine nordiske, myke og minimalistiske linjer, passer denne lampen inn hos de fleste. Den kommer i tre farger og to størrelser - med tre lys og med fem lys. I tillegg kommer den som enkeltpendel og vegglampe.

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211553
Dimbar Ja
Farge Beige
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Lengde i cm 150
Antall lyspærer 5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 3300
Watt 6
Kelvin 3000