Energy Class: G
NORTHERN

Blush rail 5-lys L150 - matt hvit

Blush rail fra Northern er en nett taklampe som er perfekt over langbord og kjøkkenbenk/øy. Det slanke designet gjør at lampen ikke skygger for utsikten. Blush rail gir godt nedadrettet lys. Den kommer med integrert LED og er dimbar. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 990
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Blush rail 5-lys fra Northern er en nett og minimalistisk langbordslampe med fem lys. Lampen er 150 cm lang og gir et godt og nedadrettet lys, som blir jevnt spredt utover ved hjelp av en diffuser under lampehodene. Blush rail kommer med integrert LED og er dimbar, slik at du kan få både arbeidslys og stemningslys. Den har en ledning på 3,7 meter til taket.


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Blush rail 5-lys over spisebordet, kjøkkenbenken eller en kjøkkenøy. Bordet/benken bør være minst to meter lang. Har du et mindre bord, anbefaler vi å bruke Blush rail 3-lys. 
  • Særlig fin å bruke over smale bord og/eller når du ikke vil at lampen din skal skygge for utsikten.
  • Taklampen kan også fint brukes i rom med høy takhøyde, på grunn av den lange ledningen.
  • Vi anbefaler å bruke dimmer til denne lampen, slik at du kan regulere lysmengden. 


MONTERING

  • Fest lampen med skruer. Se monteringsanvisning under spesifikasjoner.
  • Monter den ca. 60-65 cm fra bordflaten og/eller ca. 70-75 cm fra overflaten på kjøkkenbenken, eller det som måtte passe deg. Når du sitter ved bordet eller står ved kjøkkenbenken bør den ikke blende deg. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en støvkost.
  • LED-modulen er utbyttbar på Northern sine produkter med integrert LED. Dette betyr at du enkelt kan bytte modulen selv ved behov - helt uten elektriker. 


OM DESIGNET/SERIEN

Blush rail 5-lys er en del av en serie designet for Northern av duoen Morten & Jonas. I tillegg til Blush rail 5-lys, finner du en med tre lys, taklampe og vegglampe i serien - alle i flere farger. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211539
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 153.
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Høyde i cm 7.5
Lengde i cm 150
Antall lyspærer 5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 3300
Maks watt 6
Kelvin 2700
Monteringsanvisning Last ned