-25%
NORTHERN

Blush rail 3-lys L90 - matt hvit

En langbordslampe med et stilrent nordisk uttrykk. Lampen er forseggjort og elegant. Den passer perfekt over et langbord og en kjøkkenøy. Lampen lyser opp godt der du trenger, og har nedadrettet lys. Med sitt slanke utseende, tar den ikke for mye oppmerksomhet. Den kommer med integrert LED og er dimbar, slik at du kan tilpasse lysstyrken til stemningen du ønsker å ha. For flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 3 667 Vanlig pris kr 4 890
Færre enn 5 på nettlager,
0 på butikklager,
Mer om dette produktet

Blush rail 3-lys fra Northern er laget av den norske designerduoen Morten & Jonas. Blush er en langbordslampe med tre lys, som sammen sprer lyset godt ut over en stor flate. Lyset er nedadrettet og lampen passer perfekt over en kjøkkenøy eller et langbord. Blush langbordslampe kommer med integrert LED og er dimbar, slik at du kan skape den ønskede stemningen til enhver tid. Den har en ledning på 3,7 meter til taket, og du kan selvsagt korte den inn ved behov. 


Med sine nordiske, myke og minimalistiske linjer, passer denne lampen inn hos de fleste. Den kommer i tre farger og to størrelser - med tre lys og med fem lys. I tillegg finnes den som enkeltpendel og vegglampe.

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211522
Produktnummer hos leverandør 152
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3.7
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Lengde i cm 90
Antall lyspærer 3
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1650
Maks watt 6
Kelvin 3000
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned